Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Bezvěrova 7:0 a gól brankáře


Branky


9

Hvozd doma přivítal hosty z Bezvěrova. Celý zápas se hrálo na jednu branku. Výkon hostů podthrl tesně před koncem brankář Kanát, který se prosadil z přímého kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

První gól padl velice rychle hned po 4 minutách, hosté rozehráli balón od stoperů až na Vodrlinta, který přenesl balón na druhou stranu na Gabriela George Haucu, který obstřelil gólmana. Pak se dlouho nic nedělo, až ve 30. minutě zahrával Tomáš Moravec standartní situaci, kterou tečoval do branky Tomáš Adamický. Bezvěrov se celou dobu snažil tlačit, šancí bylo dost, ale žádná se neujala a tak se šlo v poločase do kabin za stavu 2:0.

Csaplárova past se nekonala, gól brankáře

Do druhé půle přišel Bezvěrov úplně jak vyměněný a začalo se hned pěkně rychle svižně, kdy Tomáš Petrů sebral balón domácím obráncům a nedal šanci gólmanovi, hned za 2 minuty Tomáš Petrů zatáhl balón po lajně a hnal na bránu, kdy prostřelil z úhlu gólmana domácích. Domácí se vůbec k ničemu neměli a tak hned v 54. minutě sebral domácím hráčům Tomáš Moravec, který rozehrál akci do strany, kde poslal míč Tomášovi Petrů, který přihrál Vodrlintovi a ten se nemýlil a bylo to 5:0. Pak se asi 20 minut nic nedělo, Bezvěrov prostřídal hráče a přesto v 78. minutě Matoušek vyvezl bálo předal ho Tomáši Petrů a ten našel volného hráče Loana Popiuca a ten vystřelil k tyči a bylo to 6:0 a když se stále domácí k ničemu neměli a Kanát se vyloženě v bráně nudil, tak si Kanát z brány křikl, že bude zahrávat standartní situací z nějakých 30 m, tak mu ji spoluhráči nechali a ten krásnou nechytatelnou ranou nedal gólmanovi šanci a bylo to 7:0. Domácí nevystřelili ani jednou na bránu.



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
R. Kozák [-] - J. Staněk [-] , L. Lego [-] , O. Berta [-] (42. J. Přibáň [-] ) , V. Polánka [-] , M. Kalous [-] , V. Venta [-] , J. Jirovec [-] , P. Rückauf [-] , L. Jindra [-] , L. Charvát [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
R. Kanát [-] - J. Prchal [-] , R. Vodrlint [-] (80. D. Jáchym [-] ) , T. Petrů [-] (80. J. Charvát [-] ) , J. Petrů [-] , I. Popiuc [-] , O. Matoušek [-] , T. Moravec [-] (72. P. Koncicky [-] ) , T. Adamický [-] (72. P. Kasal [-] ) , F. Burda [-] (64. D. Loge [-] ) , G. Hauca [-]

ŽK: 82. M. Kalous , 84. J. Staněk - 36. T. Moravec , 37. T. Petrů .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - BUŠEK Václav (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Matěj Sebránek
Tip experta: výhra hostů

Hvozd ještě nevyhrál, Bezvěrov s přehledem vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů