0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice rozhodli zápas dvěma góly v závěru prvního poločasu


Branky


6

Tabulkově mělo jít o jasný zápas. Potkával se třináctý s druhým týmem tabulky. Šlo ale o derby a jak se říká, tak to nemá nikdy favorita a začátek zápasu taky tak vypadal. Nakonec ale byli šťastnější hosté a vezou si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v závěru poločasu

Hra byla vyrovnaná, hosté podnikali nebezpečné protiútoky, ale výraznější šance si vytvářeli především domácí, ale bez gólového efektu. Jednu obrovskou neproměnil Denis Vidinli. A když už domácí rozvlnili síť, tak pomezní zvedl praporek nad hlavu. Když už vypadalo, že soupeři půjdou do šaten za bezbrankového stavu přišla pro domácí fotbalisty studená sprcha. Dvě slepené branky do šatny rozhodli o osudu celého zápasu. O první se postaral v 40. minutě Matěj Bartovský. O pět minut později na něj navázal Tomáš Vrzal. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2. 

 

Bezbrankový druhý poločas

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Ani jeden ze soupeřů už neskóroval a tak si 3 body domů odvezli šťastnější hosté.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Kamenný Újezd
Miroslav Vozabule: Já už nevím z jakého zápasu máme získat nějaký ten bod, když ne z tutoho. Minimálně bod jsme si zasloužili. Soupeři nám odskakují. Pozitivem je zlepšený výkon, od kterého se můžeme odrazit do dalších utkání. Zápas si myslím, že se divákům musel líbit, hra obou týmů byla slušná, akorát někdy zbytečně moc nervózní, zbytečně ostré zákroky.




Sestavy


TJ Baník Kamenný Újezd
D. Stauber [-] - D. Vidinli [-] , R. Voves [-] , T. Svoboda [-] , O. Buřič [-] , M. Sochor [-] , P. Hošek [-] (50. F. Řezáč [-] ) , J. Hauer [-] (75. V. Pašek [-] ) , M. Vozabule [-] , J. Staněk [-] , R. Konopík [-]

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] (45. P. LeQuoc [-] ) - J. Mestl [-] , M. Šejba [-] (37. P. Liškutín [-] ) - T. Vrzal [-] , M. Tsiple [-] , P. Czasný [-] - J. Karban [-] , M. Bartovský [-] - T. Štrunc [-] (75. H. Kulhánek [-] ) , P. Kučera [-] , T. Karban [-]

ŽK: 12. D. Vidinli .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - ŘEŽÁBEK Jaroslav (N), KULHÁNEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů