Místní derby nakonec lépe zvládli hosté z Nýřan


Branky


8

Tlučná doma přivítala Nýřany. Jedná se o místní derby a čekal se tedy velmi vyrovnaný zápas. To se i potvrdilo a viděli jsme jen jednu branku. Navíc se hrálo poměrně čistě, jelikož jsme viděli jen dvě žluté karty.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka zápasu

V prvním poločase si hosté vytvořili hned několik brankových příležitostí. První z nich měl Jan Cvachoušek, když šel sám na brankáře, ale neproměnil. Za nedlouho, konkrétně v 19. minutě, se podobná situace opakovala, míč už ale skončil v síti. Jan Cvachoušek už napodruhé nezaváhal. Bohužel ve 23. minutě se mu vrátilo staré zranění třísla a musel hřiště opustit. Do poločasu se už toho moc nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

 

Zahazování šancí z obou stran

Ve druhém poločase pokračovalo zahazování golových šancí. Hostující Jakub Šindler předvedl skvělé sólo přes 60 m a skvělou přihrávkou oslovil dorostence Mahdala,  jehož střelu vykopl z brankové čáry domácí obránce. Domácí hrozili hlavně z rychlých protiútoků  a jejich závěrečný ofenzivní tlak hosté ustáli i přes zranění největší defenzivní opory Štěpána Talůžka. V závěru vytěsnil parádní střelu domácích skvělým zákrokem hostující brankář Václav Fait.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany B
Jaroslav Duspita: S výsledkem i výkonem jsem spokojený, jen mi mrzí spousta neproměněných brankových příležitostí.



Počet diváků: 69. Rozhodčí: LANDSHUT Josef - FOLDA Zdeněk (N), NIEDERMAYER Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

Pokud domácí nastoupí v optimálním složení, myslím, že bez problémů zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Domácí letiště, k tomu dobře vyvážený kádr dravého mládí a zkušenosti, to by měly být jazýčky na vahách tohoto zápasu, které rozhodnou o výhře domácích.