0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Manětín si odváží z Kamenného Újezda všechny tři body


Branky


4

Kamenný Újezd doma hostil Manětín. Díky postavení v tabulce byli favorizováni právě hosté z Manětína. Nakonec z toho byl hodně vyrovnaný zápas, který rozhodli hosté až v druhém poločase dvěma brankami. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V prvním poločase se nic moc neudálo. Domácí si vypracovali dvě gólové příležitosti, branku se jim ale vstřelit nepodařilo. Nic významnějšího se nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Dvě branky na straně hostí

Na první branku jsme si museli počkat až do 55. minuty, kdy se po rohovém kopu dokázal prosadit Patrik Gadeon. V 66. minutě propadla obrana domácích a hosté si s přečíslením poradili na výbornou, kdy se prosadil Petr Archman. Jinak byl zápas celkově vyrovnaný a výsledek se mohl překlopit na jakoukoliv stranu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Kamenný Újezd
Miroslav Vozabule: Zápas byl herně vyrovnaný, v prvním poločase jsme si vytvořili 2 nebezpečné situace, z kterých jsme mohli vstřelit branku. O poločasové přestávce jsem kluky nabádal, že zápas bude o jednom gólu, který převáží misky vah na jednu či druhou stranu. Bohužel tu branku vstřelili hosté. Výsledek nás hodně mrzí, ze zápasu jsme měli vytěžit více.




Sestavy


TJ Baník Kamenný Újezd
D. Stauber [-] - P. Královec [-] , V. Říha [-] (55. V. Hraběta [-] ) , J. Červenka [-] , F. Řezáč [-] (66. J. Kratochvíl [-] ) , R. Voves [-] , P. Hošek [-] , T. Svoboda [-] , J. Hauer [-] , M. Vozabule [-] , J. Cink [-]

TJ Sokol Manětín
V. Novák [-] - O. Belcák [-] , V. Degtjarov [-] (46. P. Kuchař [-] ) , D. Zelenka [-] (89. V. Lang [-] ) , K. Šlajer [-] , V. Kopelent [-] , D. Barchanski [-] , P. Archman [-] , P. Gedeon [-] (65. J. Haala [-] ) , J. Suja [-] , F. Janouškovec [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: LANDSHUT Josef - ŘEŽÁBEK Jaroslav (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Zápas Kožlan s Kamenným újezdem jsem bohužel neviděl, ale s Manětínem ano a myslím si, že hosté zvítězí.