P. Loukota 17. (p.)
V. Dražský 62.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pňovany a Blatnice se rozešli smířlivě


Branky


17. P. Loukota (p.) , 62. V. Dražský - 22. J. Mestl , 43. M. Bartovský
6

Pňovany doma hostily Blatnice. Lehkým favoritem byli před zápasem hosté z Blatnic a to díky postavení v tabulce. Nakonec se ale hrál vyrovnaný fotbal a každý si ze zápasu odnáší bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první půli

Začátek byl hodně opatrný, ale aktivnější byli domácí Pňovany. Už v 17. minutě si vybojovali pokutový kop, který s přehledem proměnil Petr Loukota. Poté přišla ale pasáž, kdy byli na míči více hosté z Blatnic. V 22. minutě hosté zahrávali roh, ve vápně zůstal nehlídaný Jiří Mestl a ten se nemýlil. Bylo tedy vyrovnáno. Dvě minuty před koncem poločasu si hosté vzali ještě vedení na svoji stranu. Filip Bartovský se obtočil kolem bránícího hráče a nekompromisně prostřelil gólmana. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

 

Vyrovnání domácích

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Domácí byli aktivnější a hráli ve velkém nasazení. A v 62. minutě přišlo i vyrovnání. O to se po protiútoku postaral Václav Dražský. Hosté ještě v závěru zápasu nastřelili břevno. Nic výraznějšího se už ale nestalo a tak se oba týmy rozešli smířlivě.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pňovany
Ondřej Svítil: Začali jsme dobře, aktivní start, rozhodčí nám pískl penaltu. Vypadalo to v pohodě, pak jakoby jsme přestali hrát, měli jsme pasáž 20/30 minut, kdy jsme nebyli na míči. Soupeř pak dal branku z rohu, kdy tam zůstal nehlídaný hráč. Druhý poločas jsme začali stejně jako ten první, hráli jsme ve velkém nasazení. Myslím si, že jsme si zasloužili i vítězství. Ale Blatnice hrozili z protiútoků a měli také spoustu šancí, takže s bodem jsme asi spokojený. Dále bych chtěl pochválit rozhodčího, který pískal jeden ze svých prvních zápasů v životě. Je dobře, že takhle mladí chodí pískat a snad jim to vydrží.

TJ Slovan Blatnice
Jiří Mestl: Bylo vidět, že to je první zápas, začátek byl hodně opatrný. Domácí šli do vedení po penaltě, které předcházel neodpískaný gól na brankáře. Nám se podařilo vyrovnat z rohu. I nadále to byl vyrovnaný zápas.Podařilo se nám vstřelit branku do šatny, když se kolem beka obtočil Matěj Bartovský a prostřelil gólmana. V druhém poločase byla hra opět vyrovnaná. Domácí vyrovnali z protiútoku. My jsme ještě v závěru nastřelili břevno. Myslím si, že remíza odpovídá průběhu zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Pňovany
L. Fiala [-] - V. Dražský [-] (71. O. Bindar [-] ) , Z. Zdvihal [-] , K. Švarc [-] , O. Svítil [-] , P. Loukota [-] , P. Král [-] , M. Hejkal [-] , J. Kafka [-] , M. Čech [-] , V. Albl [-]

TJ Slovan Blatnice
F. Žďárský [-] - J. Fišer [-] , M. Wolf [-] - M. Tsiple [-] , T. Vrzal [-] - M. Forcos [-] , J. Mestl [-] , M. Bartovský [-] - J. Karban [-] (67. T. Karban [-] ) , M. Šejba [-] , P. Czasný [-] (70. T. Štrunc [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: KALOUS Jan - ALBL Václav (N), RÝDL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Jan Kafka
Tip experta: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza