Utkání mezi Úlicemi a Kožlany rozhodla jen jedna branka


Branky


7

Úlice doma hostily Kožlany. Úlice se nacházeli na první příčce v tabulce a tak byli lehkým favoritem. Hosté z Kožlan jim to ale vůbec neulehčili a nakonec z toho bylo jen těsné vítězství domácích 1:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V prvním poločase měli domácí převahu v držení balónu, ale těžko překonávali hostující obranu. Hosté se snažili hrát na protiútoky. Jeden z nich se jim podařilo proměnit v 25. minutě, rozhodčí ale po konzultaci s domácím asistentem na lajně branku odvolal kvůli offsidu. Během první půle se nic výraznějšího nestalo a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

Rozhodnutí v 77. minutě

V druhém poločase byl obraz hry stále stejný. Úlice svůj tlak stále sílili a to vyplynulo až v branku v 77. minutě, kdy se šťastně odrazil míč k Bohumilu Sadílkovi a ten se nemýlil. Hosté měli ještě v závěru dvě velké šance, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit. Zápas tedy končí tím nejtěsnějším výsledkem 1:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Kvůli špatnému povrchu hřiště zápas moc krásy nepobral, míč hráčům odskakoval a kombinace byla složitá. Domácí měli optickou převahu, ale naši obranu překonávali těžko. My jsme spoléhali na brejky a asi ve 25. minutě jsme cítili velkou křivdu, když jsme jeden proměnili, ale rozhodčí po dlouhé konzultaci s domácím (!) asistentem na lajně kvůli domnělému ofsajdu gól odvolal. V druhé půli se obraz hry nezměnil, ale nakonec jsme sílícímu úlickému tlaku neodolali a po nešťastném odrazu míče k volnému útočníkovi ve vápně jsme inkasovali. A protože my jsme své dvě velké šance nevyužili, odjeli jsme s prázdnou.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALOUS Jan - ŠÁMAL Emil (N), FRANK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 3. 2023 09:02
Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ
Jak mohl hostující trenér ze své střídačky, která byla za hranicí ofsajdového postavení minimálně 30 m, správně posoudit, zda šlo o ofsajdové postavení či nikoli, to nechápu. Ofsajd to byl zřejmý, minimálně metrový. Že AR praporek zvedl správně až po prvním doteku míče hostujícím hráčem a rozhodčí nechal hru nesmyslně dohrát místo toho, aby sledoval AR, za to fakt nikdo nemůže! To, kdy ofsajd AR signalizoval bylo také jedinou diskutovanou věcí, ale podle pravidel šel praporek nahoru opravdu už při prvním doteku, což bylo dost dlouho před „dosažením“ branky.
Michal Klečka

Expert: Jan Kafka
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích