Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch dohnal dvoubrankovou ztrátu a otočil zápas


Branky


10

Zbůch doma přivítal hosty z Třemošné. Úvod utkání byl jasně v režii hostů, pak ale přišla pětigólová otočka domácích a ty si tak na závě sezony připisují tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod v režii hostů, pak otočka

Úvod utkání vyšel daleko lépe hostům. Již v první minutě se dokázal prosadit Václav Eisenhammer. Hosté pokračovali i nadéle. V páté minutě se dostal k dorážce Dominik Mašek a zvýšil již na 2:0. Hosté byli do 20. minuty lepším týmem. Pak se ale začal zápas pomalu otáčet ve prospěch domácích. Ve 30. minutě se po skrumáži před brankou nejlépe zorientoval Dominik Hájek a doklepl míč do sítě. O pouhé čtyři minuty později přišlo vyrovnání. Dlouhý nákop brankáře domácích Josefa Šrajbera přeskočil oba stopery, míč si našel Aleš Prokop, který na sebe navázal dva hráče, kteří se ho snažili doběhnout, a nakonec přihrál před branku Dominiku Hájkovi, který přidal svůj druhý gól v zápase. V poslední minutě prvního poločasu si dokázali ještě vzít domácí vedení na svou stranu a to zásluhou Jana Hrdličky ml.

Další dvě branky domácích

V druhém poločase už byli na hřišti jen domácí. Hosté si nevypracovali prakticky nic. Postupně přidali domácí ještě dvě branky a to konkrétně Michal Klečka a Jiří Hájek.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - D. Hájek [-] , M. Klůc [-] (38. D. Lorenc [-] ) , J. Hrdlička [-] , M. Klečka [-] , J. Hrdlička [-] , M. Pominchuk [-] , A. Prokop [-] , M. Fořt [-] , K. Strejc [-] , . Havlíček [-] (60. J. Hájek [-] )

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - R. Hilgart [-] , D. Mašek [-] (13. D. Bradáč [-] ) , V. Eisenhammer [-] (64. J. Körner [-] ) , A. Rychlý [-] , P. Dobrý [-] , L. Bendík [-] , J. Martínek [-] (46. J. Pašek [-] ) , M. Pešek [-] , V. Mareš [-] , T. Eisenhammer [-]

ŽK: 19. M. Fořt , 84. D. Lorenc - 58. T. Eisenhammer , 70. J. Körner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Orlík Vladimír - KLEČKA Aleš (N), DOBRÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Adam Daníček
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích