J. Tycar 10. (p.)
O. Šedivý 33.
2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza otočila zápas v Líních


Branky


10. J. Tycar (p.) , 33. O. Šedivý - 17. M. Zavadil , 67. L. Vodrážka (p.) , 74. L. Janka , 92. L. Janka
11

Do Líní zavítala Horní Bříza. Podle tabulkového postavení byli jasným favoritem právě hosté z Horní Břízy. Dlouho tomu ale výsledek nenasvědčoval. První poločas vyhráli domácí a hostům se podařilo otočit vývoj utkání až v druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Ze začátku utkání se snažili kontrolovat hru domácí, kteří měli míč více na svých kopačkách. První větší šanci si ale vytvořili hosté, bohužel pro ně v síti neskončila. V 10. minutě byla pro domácí nařízená penalta, kterou proměnil Jan Tycar. Vedení domácích ale vydrželo jen sedm minut. Po rychlé akci se podařilo vyrovnat Milanu Zavadilovi. V 33. minutě nechali hosté Ondřeje Svobodu zcela volného v pokutovém území a ten zblízka hostujícího gólmana překonal a poslal domácí dovedení.

Tříbranková otočka v podání hostů

Na začátku druhé půle si hosté vytvořili tlak, ale nedařilo se jim skórovat. Až do 67. minuty, kdy se jim podařilo vyrovnat z penalty. O vyrovnání se postaral Milan Zavadil. (v zápisu uvedeno chybně) V 74. minutě se povedlo vzít hostům poprvé vedení na svou stranu. Po jednom z centrů se dokázal prosadit Lukáš Janka. V samém závěru si hosté ještě zasloužené vítězství pojistili čtvrtým gólem, který přidal opět Milan Zavadil. (v zápisu uvedeno chybně)



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Zápas začal větší aktivitou domácích, kteří drželi balón na svých kopačkách. První velkou šanci jsme si však vytvořili my, ale jako v posledních zápasech jsme ji bohužel pro nás nedokázali proměnit. Domácím se to na rozdíl od nás podařilo, když šli do vedení po nařízeném pokutovém kopu. Po obdržené brance jsme se začali více tlačit do zakončení a po jedné z rychlých akcí jsme vyrovnali, když Milan Zavadil nedal domácímu gólmanovi zblízka šanci. Po vyrovnávací brance jsme si vytvořili několik dalších šancí, kdy jsme mohli náskok navýšit, ale v koncovce nám chyběl klid. Po našich zahozených šancí se začali prosazovat i domácí, které jsme v krátké době nechali na hranici vápna několikrát nebezpečně zakončit. Bohužel jsme se nepoučili a při další akci domácích jsme nechali jejich hráče zcela volného v pokutovém území, ten zblízka našeho gólmana překonal a poslal domácí dovedení. Do kabin jsme mohli jít za nerozhodného stavu, ale přesně umístěnou střelu našeho útočníka domácí gólman zlikvidoval. První půle skončila jednobrankovým vedením domácích. Na začátku druhé půle jsme dostali domácí pod tlak a začali jsme si vytvářet brankové příležitosti, bohužel ani z těch nejvyloženějších šancí jsme nedokázali skórovat. Ke srovnání skóre nám pomohla nařízená penalta po faulu na našeho hráče. Po vyrovnávacím gólu jsme domácí ještě více přitlačili a po jednom z několika dobrých centrů jsme se dokázali prosadit potřetí a dostat se do vedení. V samém závěru jsme si zasloužené vítězství pojistili čtvrtým gólem, po kterém rozhodčí zápas ukončil.



Sestavy


TJ Baník Líně
F. Hodaň [-] - J. Kracík [-] , D. Malák [-] , V. Weiner [-] , A. Salaba [-] , O. Šedivý [-] , J. Junk [-] (58. K. Knaf [-] ) , M. Vágner ml. [-] , J. Tycar [-] , O. Svoboda [-] , O. Kryshtal [-]

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - D. Reindl [-] (76. V. Němeček [-] ) , J. Kraček [-] (85. M. Walter [-] ) , V. Šimice [-] (58. O. Calta [-] ) , F. Mornštajn [-] , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] , A. Daníček [-] , R. Šimice [-] , L. Janka [-] , L. Vodrážka [-] (12. V. Kožíšek [-] )

ŽK: 43. J. Kracík , 67. J. Tycar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - ZÍTKA Vladimír (N), RŮŽIČKA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza