4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek a tři penalty


Branky


6. M. Zavadil , 33. F. Mornštajn , 56. A. Lavička , 90. M. Zavadil (p.) - 13. L. Šlégl (p.) , 42. Z. Cink , 75. M. Routschka
8

Horní Bříza doma přivítala hosty z Nýřan. Toto utkání mělo všechno. K vidění bylo sedm branek a dokonce i tři penalty. Utkání rozhodla právě jedna z penalt v 90. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky, dvě penalty

Zápas měl od začátku náboj. Domácí začli aktivně a podařilo se jim prosadit už v šesté minutě, kdy se trefil Milan Zavadil. Hosty ale tato brzká branka nepoložila a ve 13. minutě se o vyrovnání postaral Libor Šlégl z penaltového puntíku. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, ale bez vetší šance. Ve 33. minutě si domácí vzali vedení zpět, kdy se po pěkné individuální akci prosadil Filip Mornštajn. Domácí mohli dokonce odskočit na rozdíl dvou branek, penaltu ale neproměnili. Tři minuty před koncem poločasu se dokázal prosadil hostující Zdeněk Cink a srovnat tak stav zápasu na 2:2. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Rozhodla penalta v 90. minutě

V druhém poločase se domácí začali prosazovat po pravé straně, kde byli hodně aktivní. V 56. minutě se po rohovém kopu dokázal prosadit Antonín Lavička. Po této brance mohli náskok navýšit, ale slibně rozvíjející se akce jsme pokazili finální přihrávkou. Zhruba čtvrt hodiny před koncem jsme se nevyvarovali faulu před vápnem a hosté s pomocí naší teče z přímého volného kopu vyrovnali. O tuto branku se postaral Marek Routschka. Domácí pak měli šanci, při které nastřelili ale pouze břevno. V 90. minutě ale přišlo přeci jen rozuzlení zápasu. Hostující hráč zahrál v pokutovém území rukou a zahrávala se penalta, kterou brankář Rosol vychytal, ale odražený míč dostal do sítě Milan Zavadil.  


Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Zápas jsme začali aktivně a hned z první šance se nám podařilo vstřelit branku. Hosté brzo na naší trefu odpověděli, když vyrovnali z pokutového kopu. Po vyrovnávací brance se hra odehrávala převážně po vápna obou mužstev bez jakýchkoli šancí. Hosté hrozili zejména ze standardních situacích, které byli pro naší obranu pokaždé velkým nebezpečím. Do vedení jsme se opět dostali my, kdy jsme po pěkné individuální akci stříleli do prázdné branky. Krátce nato jsme dostali šanci navýšit náskok, ale nařízenou penaltu jsme neproměnili. Nedáš dostaneš a v závěru poločasu bylo vyrovnáno. Při založení útoku jsme špatnou přihrávkou ztratili balón a Nýřany z rychlého brejku vyrovnali. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 2:2. Druhá půle přeci jen přinesla z naší strany větší aktivitu, byli jsme hodně aktivní zejména na pravé straně hřiště a začali jsme se dostávat do šancí. Po jedné z nich hosté odvrátili pouze na rohový kop, po kterém jsme se dokázali ve vápně prosadit a dostat se tak opět do vedení. Po této brance jsme mohli náskok navýšit, ale slibně rozvíjející se akce jsme pokazili finální přihrávkou. Zhruba čtvrt hodiny před koncem jsme se nevyvarovali faulu před vápnem a hosté s pomocí naší teče z přímého volného kopu vyrovnali. Zápas jsme chtěli zvrátit na naší stranu, ale do žádné slibné šance jsme se nemohli dostat. Těsně před koncem zápasu jsme měli trošku smůlu, když naší pěknou střelu zastavilo břevno. Nakonec jsme se vítězství přeci jen dočkali, po zahrání rukou hostujícího hráče ve vápně hostů byla odpískána penalta, kterou hostující gólman sice vystihl a vyrazil, ale vyražený míč jsme vrátili do sítě. To bylo to poslední, co se na hřišti odehrálo a my jsme musím říci dnes se štěstím zvítězili.




Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - D. Reindl [-] (72. M. Walter [-] ) , V. Němeček [-] (46. D. Šebek [-] ) , J. Kraček [-] , F. Mornštajn [-] (82. O. Calta [-] ) , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] , L. Janka [-] , L. Vodrážka [-]

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - V. Bercha [-] , J. Niedermayer [-] , L. Šlégl [-] - J. Pospíšil [-] , M. Polan [-] , M. Kalibán [-] , D. Routschka [-] , M. Routschka [-] - J. Strádal [-] (35. M. Štěpánek [-] ) , Z. Cink [-] (86. M. Gembický [-] ) -

ŽK: 75. L. Janka - 28. Z. Cink , 49. M. Routschka , 57. M. Kalibán , 89. L. Šlégl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAREŠ Jan - RŮŽIČKA Vojtěch (N), ŠTEFFEL Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jan Hrdlička
Tip experta: výhra domácích

4:1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích