D. Reindl 31.
L. Vít 40. (vl.)
J. Sedlecký 43.
D. Reindl 50. (p.)
T. Eisenhammer 70. (vl.)
D. Reindl 78.
J. Sedlecký 85.
7:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza nadělila sedm branek Třemošné


Branky


31. D. Reindl , 40. L. Vít (vl.) , 43. J. Sedlecký , 50. D. Reindl (p.) , 70. T. Eisenhammer (vl.) , 78. D. Reindl , 85. J. Sedlecký - 27. J. Dobrý , 44. T. Eisenhammer (p.)
9

Horní Bříza doma přivítala Třemošnou. Podle postavení v tabulce byli více favorizováni domácí z Horní Břízy. To se nakonec i potvrdilo a domácí vítězí v poměru 7:2 a opět se dotahují na první Trnovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta, vlastní gól, 3:2 po poločase

Vstup do utkání měli lepší domácí. Hned ze začátku si vypracovali pár šancí, ale bohužel pro ně nedokázali proměnit. Třemošná dlouho neměla žádnou brankovou příležitost, stejně ale šla do vedení v 27. minutě, kdy se po standardní situaci dokázal prosadit Josef Dobrý. Na odbrženou branku dokázali ale i skvěle zareagovat domácí, na pouhé tři doteky se dostali z vlastní poloviny až do zakončení a vyrovnali. Branku vsítil Dominik Reindl. V 40. minutě si hosté vstřelili vlastní branku a poslali tak hosty do vedení. O tři minuty později přidal další branku Jiří Sedlecký. Hosté ale dostali ještě v 44. minutě příležitost v podobě pokutového kopu, který proměnil Tomáš Eisenhammer.

Další čtyři branky domácích

Na začátku druhého poločasu si hosté vytvořili dvě příležitosti, ale ani jednu z nich proměnili. V 50. minutě dostali i domácí příležitost pokutového kopu, který proměnil Dominik Reindl. Od této branky začali domácí mít zápas více pod kontrolou. V 70. minutě si hosté vstřelili druhý vlastní gól v zápase. Do konce zápasu se stihli prosadit ještě Dominik Reindl, který tak zkompletoval hattrick, a Jiří Sedlecký.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Po prohraném derby jsme chtěli samozřejmě naplno bodovat. V prvních patnácti minutách jsme si vytvořili čtyři šance, z toho dvě stoprocentní, ale bohužel jsme ani jednu neproměnili. Třemošnou jsme do té doby do žádné šance nepustili. Přesto šli však hosté do vedení, když se po první standardní situaci dokázali prosadit a vstřelit úvodní branku. Krátce po inkasované brance jsme se dokázali střelecky prosadit i my, když jsme se po pěkné akci z naší půle na tři doteky dostali do zakončení a vyrovnali. Po vyrovnávací brance jsme si i nadále vytvářeli šance, které jsme však nadále nedokázali zužitkovat. Do vedení nám tak pomohli hosté, kteří si vstřelili po naší neproměněné tutovce vlastní gól. Vzápětí jsme přidali třetí branku, ale hosté ještě do poločasu stačili z penalty korigovat poločasový výsledek na 3:2. V druhé půli jsme chtěli co nejdříve zápas rozhodnout, ale po dvou chybách hned v úvodu druhé půle jsme přečkali dvě tutovky hostujícího týmu, který nás v koncovce napodobil. Po neproměněných šancích hostů jsme dostali šanci navýšit skóre z nařízené penalty, kterou jsme proměnili. Od této chvíle jsme začali mít zápas více pod kontrolou, ale gólově nám pomohli opět až hostující hráči, kteří si vstřelili v zápase již druhý vlastní gól. Tímto gólem se zápas definitivně zlomil a my jsme přidali ještě další dvě branky a zápas v klidu dohráli.




Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - J. Sedlecký [-] , D. Reindl [-] , V. Růžička [-] , D. Šebek [-] (66. V. Němeček [-] ) , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] , L. Janka [-] , L. Vodrážka [-] (60. A. Daníček [-] )

TJ Tatran Třemošná
J. Körner [-] - M. Lavička [-] , J. Dobrý [-] , M. Pešek [-] , L. Vít [-] , V. Mareš [-] , J. Martínek [-] (72. M. Kecer [-] ) , T. Eisenhammer [-] , D. Bradáč [-] , J. Vurm [-] , P. Dobrý [-] (72. F. Pešek [-] )

ŽK: 44. D. Smolák - 15. M. Lavička .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - FILIP Petr (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích