3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle překvapivě poráží lídra tabulky


Branky


29. J. Kubíček (p.) , 40. O. Čapek , 90. O. Čapek - 15. V. Čechura
13

Žihle doma přivítala hosty z Horní Břízy. Horní Bříza se nachází na prvním místě tabulky a tak byla jasným favoritem. Fotbal je krásný v tom, že nás neochudí o překvapení. Žihle si nakonec připisuje všechny tři body po vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubranková otočka domácích

Od prvních minut byli hosté více na míči a v 15. minutě šli do vedení pěknou střelou z dálky. O tuto branku se postaral hráč s číslem 16 Vilém Čechura. V 29. minutě po zatáhnutí za dres dostali domácí příležitost vyrovnat z pokutového kopu. Touto příležitostí nepohrdl domácí Jan Kubíček a bylo srovnáno. Domácí zvládli ještě do poločasu utkání otočil, když se dokázal prosadit Ondřej Čapek. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:1.

Potvrzení v závěru

Ve druhém poločase byli hosté ještě více na míči, ale střelecky se opět trápili. Ve dvou případech měli i smůlu, když zavonila branková konstrukce, v ostatních případech buď vůbec netrefili branku nebo je vychytal domácí gólman Jan Huček. Ve snaze vyrovnat hosté hru ke konci poločasu otevřeli a domácí je z brejku potrestali třetím gólem. Svou druhou branku v utkání přidal Ondřej Čapek.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: Hosté byli po většinu zápasu v držení míče, my jsme se snažili zahustit obranu a hrozit z protiútoků. V závěru jsme pak utkání dohráli v klidu díky standardním situacím.

SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: I když tomu postavení v tabulce neodpovídalo, věděli jsme, že nás čeká na umělce v Žihli velice těžké utkání. Od prvních minut jsme postupně začali kontrolovat hru a v 15 minutě jsme se ujali pěknou střelou z dálky vedení. Této brance předcházely i naše dvě stoprocentní šance, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Ještě do konce poločasu domácí výsledek zápasu otočili, když jsme v krátkém čase po sobě udělali v rozehrávce před naším vápnem dvě hrubky, které domácí potrestali. Ve druhém poločase jsme soupeře tlačili, ale střelecky jsme se opět trápili. Ve dvou případech jsme měli i smůlu, když jsme trefili brankovou konstrukci, v ostatních případech jsme buď vůbec netrefili branku nebo nás vychytal domácí gólman. Ve snaze vyrovnat jsme hru ke konci poločasu otevřeli a domácí nás z ojedinělého brejku ve druhé půli třetím gólem potrestali.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - L. Meiner [-] , D. Kunt [-] (46. D. Churan [-] ) , D. Šimek [-] , J. Kubíček [-] , L. Rázek [-] , J. Čapek [-] , J. Hána [-] (61. J. Šucha [-] ) , V. Fink [-] , M. Rambousek [-] , O. Čapek [-]

SK Horní Bříza B
P. Mizera [-] - O. Calta [-] , V. Šimice [-] , V. Růžička [-] , F. Mornštajn [-] , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] , L. Vodrážka [-] , A. Daníček [-] , V. Zavadil [-] , L. Janka [-]

ŽK: 46. M. Rambousek , 70. J. Čapek - 58. V. Čechura .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - TRYLČ Petr (N), ZAVADIL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Petr Hejzek
Tip experta: výhra hostů

Bříza ukáže kvality a Žihelské porazí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů