Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Křelovicích se rozhodlo dvě minuty před koncem


Branky


15

Křelovice doma hostily Sulkov. Oba týmy spolu sousedí v tabulce a očekával se proto velmi vyrovnaný zápas. To se i potvrdilo a hosté rozhodli utkání až dvě minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Zápas se hrál na bahnitém a podmáčeném terénu. Ze začátku hosté měli více ze hry a několikrát zatáhli míč po krajích, ovšem bez efektu. V 15. minutě po jedné takové akci trefili tyč a po několika odrazech míč skončil za čarou branky. O dopravení míče do sítě se postaral Jakub Nevečeřal. Domácí sice reklamovali ruku, ale rozhodčí gól uznal. Na obou stranách se dost chybovalo v rozehrávce i kvůli špatnému terénu, což vyhovovalo domácím mladíkům, ty často zatápěli hostující obraně. To konce poločasu ale další branka nepadla a poločas tak končí za stavu 0:1. 

Rozhodnutí dvě minuty před koncem

Ve druhém poločase domácí využili špatné rozehrávky hostů a během pěti minut zápas otočili a vedli 2:1. O branky se postupně postarali Jakub Wintrle a Pavel Dvořák.  Dlouho se z vedení neradovali, v 61. minutě srovnal stav Oleh Mazur. Následovali šance na obou stranách, ty buď zlikvidovali brankáři nebo byli hráči v zakončení nepřesní. Když už se zdálo, že zápas skončí remízou, vstřelil vítězný gól Martin Straka v 88. minutě. V utkání padla ještě jedna branka, tu ovšem sudí kvůli údajnému offsidu hostujícího hráče neuznal.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Zápas se odehrál na těžkém terénu, což vyhovovalo více domácím. V utkání se dost chybovalo na obou stranách. Vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme bohužel neproměnili. Šance měli i domácí, hlavně hráč J. Svítek dělal našim hráčům problémy. Zápas nebyl vůbec snadný, proto jsem rád za tři body.



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
C. Saatmann [-] - V. Kupecký [-] (46. M. Bartoš [-] ) , T. Kamínek [-] (25. P. Dvořák [-] ) , J. Wintrle [-] , J. Svítek [-] , J. Vacín [-] , M. Košan [-] , M. Krejčí [-] , V. Komárek [-] , Z. Tabaček [-] , P. Rabada [-]

TJ Sparta Sulkov
L. Kur [-] - A. Mašek [-] , M. Uzel [-] , L. Neubauer [-] , E. Ramadan [-] , O. Mazur [-] , J. Adam [-] , M. Straka [-] , J. Nevečeřal [-] , T. Beran [-] , J. Buršík [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - HÁJEK Karel (N), DUBSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Marek Polák
Tip experta: remíza

Vzhledem k tomu, jaké mají Křelovice hřiště, tak se tam může stát cokoliv.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích