0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza zvládla utkání ve Všerubech


Branky


10

Horní Bříza zavítala do Všerub. Oba týmy se nacházejí na opačných koncích tabulky a tak byli jasným favoritem právě hosté z Horní Břízy. Ty nezaváhali a berou všechny tři body po vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:1 po poločase

V první půli byli hned od jejího začátku lepším týmem hosté. Domácí nepouštěli do žádné kombinace, naopak si díky dobrému napadání soupeře začali vytvářet šance, které však nedokázali přesně zakončit. První zákrok však měl hostující gólman, když skvělým zákrokem nepustil do sítě tvrdou a dobře umístěnou střelu domácích. Ze strany domácích to bylo v prvním poločase jediné ohrožení hostující branky. Celou první půli se hrálo prakticky na polovině domácích, gólově prosadit se hostům však podařilo pouze jednou, kdy vyběhnutého gólmana domácích přehodil Dominik Reindl. Do kabin tedy hosté šli s jednobrankovým vedením.

Další dvě branky hostí

Ve druhé půli se obrázek hry nezměnil, hosté sbírali všechny odražené balóny a hru kontrolovali. Domácí za celou druhou půli do ohrožení hostující branky nepustili, naopak si vytvářeli spoustu šancí, ale v před finální fázi i koncovce nebyli přesní. Skóre změnil až střídající Vlastimil Kožíšek, který svými dvěma góly upravil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Celý zápas nám skvěle fungovala obrana, která si bez chyby plnila svoje úkoly a navíc krajní obránci skvěle podporovali útočnou fázi. Ve středu hřiště dominovali naši záložníci, který střed hřiště naprosto ovládli.



Sestavy


SK Všeruby
D. Plášek [-] - V. Greiner [-] , A. Pečený [-] (80. V. Hlavatý [-] ) , T. Vozka [-] , L. Černý [-] , M. Džilič [-] , V. Tyr [-] , P. Mach [-] , K. Bárta [-] (72. V. Tyr [-] ) , E. Löwy [-] (62. V. Široký [-] ) , R. Herák [-]

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - M. Paukner [-] (63. V. Kožíšek [-] ) , L. Vodrážka [-] - M. Zavadil [-] - D. Reindl [-] (80. V. Němeček [-] ) - V. Čechura [-] , F. Mornštajn [-] , V. Růžička [-] (81. A. Moule [-] ) , M. Tvrdík [-] , J. Sedlecký [-] , V. Zavadil [-]

ŽK: 30. M. Zavadil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MESTL Vlastimil - TUREČEK Pavel (N), ZAVADIL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Lukáš Kříž
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů