R. Špaček 44. (p.)
1:7
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 17:30

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopřivnice uzavřela sezónu vysokou výhrou v Trojanovicích


Branky


44. R. Špaček (p.) - 26. J. Ollender (p.) , 27. J. Ollender , 39. J. Kalich , 68. J. Ollender , 71. J. Kalich , 75. T. Socha , 89. M. Socha
1

Poslední kolo proti sobě postavilo dva týmy s opačnými starostmi. Zápas nakonec dopadl lépe pro hosty a Kopřivnice si v poklidu dokráčel pro poslední výhru v 1.B třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Návrat Ollendera se povedl, v prvním poločase vstřelil dvě branky

Na derniéru kopřivnických v 1.B třídě se přišlo podívat asi 60 diváků. Prosluněný pátek na trojanovickém hřišti zažil poklidný zápas v přátelském tempu. Oproti předchozímu zápasu do něj kopřivničtí nastoupili v docela osekané sestavě. Do základní sestavy nenastoupili Marek, Makový, Hruška či třicetiletý Pavel Horák. Do základní sestavy naopak zasáhl Jan Ollender, který v utkání rozhodně nezklamal. Hned od úvodních minut bylo jasně vidět, kdo je na hřišťi pánem. Kvalitativní rozdíl byl zřetelný i navzdory pohodovému tempu ve hře hostí. Kopřivničtí drželi míč na svých kopačkách a jak je jejich zvykem, zkoušeli své akce vykombinovat až do kuchyně. Zpočátku naráželi na pevnou trojanovickou obranu ta se ale postupem času začala rozpadat. Začalo to pokutovým kopem ve 26. minutě. K tomu se i navzdory přítomnosti střelců Sochových na hřišti postavil Jan Ollender. Devětadvacetiletý útočník nabídnutou šancí nepohrdl - 0:1. Netrvalo to ani minutu a hosté vedli o dva góly. Ve 27. minutě proměnil po pohledné akci znovu Jan Ollender - 0:2. Ve 39. minutě byl Kocián překonán potřetí. Prosadil se tentokrát kapitán Jan Kalich, který v utkání podal, jak je jeho zvykem, opět bojovný výkon - 0:3. Po třetí brance bylo vpodstatě hotovo. Na hřišti bylo prakticky jen jedno mužstvo. Přesto si kopřivnický brankář Beňo čisté konto nepřipsal. V 44. minutě byl po faulu nařízen pokutový kop, který bezpečně proměnil Radim Špaček - 1:3. Sudí Sklepek ukončil první poločas za stavu 1:3.

Kopřivnice si na Kozinci otevřela ve druhém poločase střelnici

Vzhledem k vývoji prvního poločasu už z ochozů nezaznívala otázka "jestli" ale spíš "kolik". Možná i proto trojanovický trenér Špaček o poločasové přestávce nesáhl k žádnému střídání. Trojanovičtí se snažili ze začátku poločasu o větší aktivitu a přistupování k hostujícím hráčům, ale nebylo to nic platné. Když už se domácí dostali do ojedinělých příležitostí, které spíš než z jejich kvality plynuly z nekoncentrovanosti kopřivnických fotbalistů, narazili na skvělého Beňa nebo zcela selhali v zakončení. Takových nedorázů lídr dokázal využít. V 68. minutě završil hattrick Jan Ollender - 1:4. Pak už se na domácích kopačkách projevila únava z náročné sezóny a Kocián si mohl otevřít "výlov z vlastní sítě". V pohodovém tempu a po pohledných kombinacích se postupně prosadili Jan Kalich a Tomáš a Marek Sochovi. Tabulka skóre po ukončení zápasu ukazovala výsledek 1:7.



Ohlasy k zápasu



FC Kopřivnice
Marián Bedrich, trenér: Derniéru vytoužené postupové sezóny jsme na „Kozinci" zvládli. Sestavu už jsme šili horkou jehlou, takže nemá cenu rozepisovat, kdo chyběl. Náš výkon bych kulantně nazval výkonem v úsporném režimu, a přesto dostali domácí naloženo jako o Vánocích. Měli sice nějaké šance, ale ty pramenily spíš z naší bohorovnosti a nekoncentrace než z jejich kvality. Nedovedu si představit nastoupit v plné palbě a s naší hladovostí, to by asi domácí nevydýchali. Takže za mě pochodové cvičení a výsledek 1:7, co k tomu dodat. Líbil se mi výkon Beňa, Maráka, Vargy, v ofenzivě Kalicha a Ollendera v roli střelce. Za celou sezonu jim děkuji a jsem opravdu šťastný, že se dílo podařilo.



Sestavy


TJ Sokol Trojanovice I.
T. Kocián [-] - R. Kaša [-] (29. D. Drozd [-] ) - P. Vrána [-] - A. Šušla [-] , L. Maruchnič [-] (61. D. Houšťava [-] ) , J. Myšinský [-] , J. Štefek [-] , J. Štika [-] , P. Zdarsa [-] , R. Špaček [-] , A. Plachký [-]

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] (75. F. Morys [-] ) - J. Kocián [-] , T. Socha [-] (81. V. Hlaváč [-] ) , M. Marák [-] , P. Vrba [-] (75. P. Babinec [-] ) , M. Socha [-] , D. Varga [-] , A. Kelnar [-] (75. P. Keller [-] ) , J. Ollender [-] , J. Kalich [-] (81. M. Makový [-] ) , P. Buček [-]

ŽK: 25. R. Špaček , 89. P. Vrána .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SKLEPEK Jan - CHMIEL Marek, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů