0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 12:30

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice v posledním utkání sezóny podlehly Jeseníku


Branky


4. R. Šaran , 31. J. Ferenc , 54. R. Zahradník (vl.) , 61. J. Ferenc , 62. T. Zelenay , 78. T. Zelenay
2

Posledním kolo mělo na programu také souboj mezi dvěma týmy z odlišných pólů tabulky. Utkání nakonec dopadlo výrazně lépe pro třetí Jeseník, který si tak osladil konec sezóny ziskem tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní poločas jesenických zakončil Ferenc

Fryčovice, které již mohli hrát s jistotou záchrany v soutěži v zádech, přivítalo před úvodním hvizdem na trávníku 75 diváků. Nižší návštěva indikovala, že v obou soupeřům už v posledním utkání prakticky o nic nešlo. Rozlučka ale domácím zhořkla již ve 3. minutě. Po krásné kombinaci středem hřiště se svým prvním gólem v dresu Slavoje prosadil Rudolf Šaran - 0:1. Po vstřelené brance si hosté nadále uchovávali územní převahu. Na míči byli většinu času a celé utkání i díky práci Šarana s Kratochvílem kontrolovali. Fryčovičtí se dostali k ojedinělému brejku v polovině prvního dějství. Jednomu z rychlých domácích útočníků ale včas zmenšil úhel brankář Machač. Kromě této příležitosti se domácí v prvním poločase prakticky k ničemu nedostali. Střídat museli navíc už v 16. minutě, kdy za zraněného Mašlonku naskočil Chalachan. Tlak jesenických resultoval ve druhou branku. Ve 31. minutě se prosadil Jan Ferenc a odskočil v tabulce střelců Tomáši Sochovi na rozdíl pěti branek - 0:2. Zbytek poločasu se nesl primárně ve znamení neproměněných tutovek hostí. Ferenc, Lošťák, Indrák ani Pančochář na Marka Zapletala nevyzráli, a proto byla první půle ukončena za stavu 0:2.

Prostřídané domácí Jeseník zaskočil čtyřmi góly

V poločase se se střídáními na domácí straně roztrhl pytel. Na hřiště se dostaly opory Giňovský s Volným, do branky se pak postavil Luboš Mirola. Fryčovický trenér Dalibor Mašlonka se tak rozhodl, že si přeje vidět na hřiště všechny dostupné hráče. I přesto nebo pravě proto pokračoval velký tlak Slavoje i na začátku druhého dějství. Ten vyústil ve třetí branku. V 54. minutě si centr Pančocháře srazil hlavou do vlastní branky Radek Zahradník - 0:3. Jesenickým ale třígólový náskok ke spokojenosti nestačil. V 61. minutě zvýšil svým druhým gólem v utkání a celkově sedmačtyřicátou brankou v sezóně nejlepší střelec soutěže Jan Ferenc - 0:4. Prakticky hned po výkopu domácích se míče ujal Rudolf Šaran a po jeho fantastickém sólu přidal pátou branku zápasu Tomáš Zelenay - 0:5. Po páté inkasované brance se osmělili i domácí, když po rohovém kopu nastřelili břevno. V 78. minutě uzavřel gólový účet utkání svou druhou brankou Tomáš Zelenay - 0:6. Sedmou branku mohl ještě přidat v 80. minutě dorostenec Robin Škoda. Po centru druhého střídajícího hráče Tomáše Janíčka ho ale skvělým zákrokem vychytal Mirola. Sudí Minich tak ukončil utkání za stavu 0:6. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Fryčovice
Robin Škoda; Libor Machač, hráči: V posledním kole jsme zavítali do Fryčovic, které se zachránily v předposledním zápase se Stachovicemi a vzhledem k tomu, že Starý Jičín nakonec svůj zápas se Stachovicemi dotáhl také do remízy, neměl ani jeden ze soupeřů už o co hrát. V zápase bez zbytečných emocí jsme si došli pro pohodlné vítězství. Nejlepším hráčem Slavoje byl jednoznačně kreativní Rudolf Šaran, za zmínku stojí také výkon stopera Kořeného, který odehrál celý zápas bez toho aby zahrál hlavou. Chtěli bychom poděkovat moc všem fanouškům Jesenického fotbalu za podporu v této sezoně, panu předsedovi, který jesenický klub dobře vede a doufáme že na podzim najedeme na opět skvěle výsledky.




Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] (46. L. Mirola [-] ) - P. Žurovec [-] , P. Bílek [-] , O. Tyleček [-] , A. Šimečka [-] , D. Foltýn [-] (46. O. Giňovský [-] ) , R. Zahradník [-] (72. M. Hlavatý [-] ) , J. Mašlonka [-] (16. L. Chalachan [-] ) , J. Filipec [-] , A. Šponiar [-] (46. F. Volný [-] ) , L. Čulák [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - P. Kratochvíl [-] (70. T. Janíček [-] ) , L. Grulich [-] , R. Šaran [-] , D. Indrák [-] , J. Pančochář [-] , T. Zelenay [-] (79. J. Kadur [-] ) , A. Lošťák [-] (76. R. Škoda [-] ) , J. Ferenc [-] , J. Ševčík [-] , R. Kořený [-]

ŽK: 60. F. Volný - 32. R. Kořený .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MINICH Marian - LÁRYŠ Vít, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů