4:2
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslavy kopřivnického titulu doprovázelo vítězství nad Veřovicemi


Branky


8. T. Socha , 10. M. Socha , 23. T. Socha , 27. T. Socha - 50. M. Černoch , 80. M. Černoch
3

Kopřivničtí s titulem v kapse přivítali na své půdě páte Veřovice. I tento zápas ovládli a mohli si tak užít pozápasové oslavy mistrovské titulu i s pohárem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncert bratří Sochů

Do krásného kopřivnického areálu přišlo oslavit postup domácího mužstva 150 diváků. Zápas, o kterém by jeden řekl, že už o nic nejde, nakonec přinesl spoustu událostí. Kopřivničtí jakoby v takovém zápase hráli daleko uvolněněji. Hned v úvodu utkání se často dostávali na míč a pohlednými kombinacemi bavili své fanoušky. Protože je to na Stadionu Emila Zátopka z hlavní tribuny na trávník pořádná dálka, mohli alespoň fanoušci s lepším zrakem vidět první gól hned v 8.minutě. Po kombinaci "až do kuchyně" se o něj postaral druhý nejlepší střelec soutěže a jeden z čerstvých vítězů ankety o sportovce roku města Kopřivnice, Tomáš Socha - 1:0. Sochové byli byli v utkání při chuťi a občasně se ke gólovým situacím přidali i jejich spoluhráči. Totožné "exibiční akce" předvedli domácí i v 10., 23. a 27. minutě na jejichž konci stáli Marek a Tomáš Sochovi - 4:0. Brankář Sypták byl při těchto situacích pouze v roli diváka. Když ke konci poločasu předvedl domácí brankář Beňo dva skvělé zákroky proti tutovkám hostí, mohlo se jít do kabin za stavu 4:0.

Ani dvě branky Černocha nezkazily domácím oslavy

Druhý poločas už přinesl zajimavých situací o dost méně. Veřovičtí do něj vstoupili střídáním Mokrého za Švolbu a brzy přišla první branka hostí. V 50. minutě snížil jejich nominant na hráče roku Martin Černoch - 4:1. Kopřivničtí vypadli ve druhém poločase hodně utahaně. Hra se rozkouskovala a šancí k vidění přiliš nebylo. Množství osobních soubojů znamenalo větší otevírání skulinek v obranách. Toho využil v 80. minutě opět kapitán veřovických Martin Černoch a kosmeticky upravil skóre zápasu na konečných 4:2. Po hvizdu sudího utkání Tibora Takáče se tak rozmohli velké oslavy domácího týmu. Domácí lavička naběhla na hrací plochu a všichni hráči si užili zasloužené chvíle s pohárem pro vítěze soutěže.



Ohlasy k zápasu


FC Kopřivnice
Marián Bedrich, trenér: Poslední domácí zápas v postupové sezóně jsme zvládli. Celek z Veřovic figuroval na prvním místě skupiny za silnou čtyřkou. Pořád je to nepříjemný soupeř, a tak jsme si hlavně nechtěli nechat zhořknout následné pozápasové oslavy. První poločas nás zastihl v plné parádě, kdy jsme kontrolovali hru, naše kombinace byly jisté a čtyři branky, o které se podělili naši střelci, byly spíš do exhibice než mistráku. To byl ťukes až do kuchyně, kdy byl hostující brankář odsouzen do role diváka. V závěru měl také soupeř dvě šance, které lapil Beňo, a tak jsme šli do kabin s bezpečným náskokem. Druhá půle už byla jen odvarem té první, kdy jsme ještě v úvodu měli šance na navýšení skóre, ale pak už šel náš výkon rapidně dolů. Hra se rozdrobila do osobních soubojů, vymizela konstrukce a vzadu už jsme byli moc otevření. Konečný výsledek ale nezkalil naše oslavy, které byli velice pěkné a myslím, že si je každý musel užít. Čeká nás ještě derniéra v Trojanovicích a pak už zasloužená pauza.




Sestavy


FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - P. Horák [-] , T. Socha [-] (61. J. Ollender [-] ) , P. Vrba [-] (87. P. Babinec [-] ) , M. Socha [-] , D. Hruška [-] , D. Varga [-] , A. Kelnar [-] , M. Makový [-] , J. Kalich [-] , P. Marek [-] (77. F. Kudělka [-] )

AFC Veřovice
J. Sypták [-] - D. Hrivňák [-] , J. Buzek [-] (65. J. Michálek [-] ) , M. Černoch [-] , M. Matúš [-] , J. Bartoň [-] (87. O. Zapletal [-] ) , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , P. Švolba [-] (46. J. Mokrý [-] ) , J. Moravec [-] (65. D. Michálek [-] )

ŽK: 12. D. Varga , 32. P. Vrba - 65. M. Černoch , 71. R. Knybel , 85. M. Kupčák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - TOMŠÍK Zbyněk, SEIDLER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Kopřivnice už může hrát úplně v klidu a myslím si, že Veřovice nebudou žádným problémem v tom, aby Kopr získal tři body.

Tip: výhra domácích