0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník ztratil dva body ve Spálově


Branky


3

Souboj čtvrtého Jeseníku a jedenáctého Spálova měl být víceméně jednoznačnou záležitostí ve prospěch favorita. I mistr tesař se někdy utkne a i Jeseník někdy odveze ze Spálova pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protiútoky jesenických likvidoval jistý Martinovský

Nedělní souboj na spálovském stadionu sledovalo téměř 150 diváků z obou táborů. Skromný areál tak byl slušně zaplněn. Hned v úvodních minutách byl vidět kvalitativní rozdíl v obou mužstvech. Jeseničtí hrozili především z protiútoků, jelikož jim menší hřiště nedovolalo kombinační hru. Tím, kdo se ale na utkání vyspal jednoznačně nejlépe byl domácí brankář Petr Martinovský. Ten v prvních dvaceti minutách doslova čaroval, když vychytal několik tutových šancí hostí. S ojedinělými výpady si pak s klidem poradil i hostující golman Machů. Sudí Podracký tak ukončil první poločas za stavu 0:0.

Domácího brankáře nepřekonal Zelenay, Ferenc ani Černoch

 

Jeseničtí nastoupili do druhé půle s cílem otočit zápas na svou stranu a již od prvních vteřin druhého dějství na nich byla vidět snaha dostat svého soupeře pod tlak. Ve všech velkých šancích bohužel ztroskotali. Hostujícím ostrostřelcům nedal spálovský brankář "čuchnout". Postupně zlikvidoval šance Ference a Zelenaye. Zhruba v polovině druhé půle se dostal do větší šance Martin Černoch. Jeho hlavičku po centru z levé strany ale Martinovská zlikvidoval. Hosté sice drželi míč, větší příležitosti si ovšem nepřipravili. Poslední minuty byly z pohledu hostů už křečovité a díky nesprávným rozhodnutím ve finální třetině hřiště nedokázali obranu soupeře pokořit. Ani spálovští už v závěrečných minutách Radka Machů neohrozili. Utkání proto s výrazným příspěvkem domácího brankáře skončilo bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Robin Škoda, hráč: Tato ztráta nás s největší pravděpodobností odsunula z boje o druhé místo, proto cítíme velké zklamání. Nejlepším hráčem domácích byl jednoznačně brankař Martinovský. Za hosty bych pak vybral brankáře Machů, který v ojedinělých, ale vyložených šancích Spálova podržel.



Sestavy


TJ Spálov
P. Martinovský [-] - M. Kostka [-] (88. T. Pepernik [-] ) , P. Kubica [-] (84. A. Fegler [-] ) , M. Ondřej [-] , O. Hubenko [-] - R. Kiša [-] , K. Pop [-] (88. P. Chuděj [-] ) , J. Kiša [-] , P. Pop [-] , O. Kiša [-] - R. Ambrož [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
R. Machů [-] - L. Grulich [-] , R. Kořený [-] (84. M. Ondryhal [-] ) , P. Rončka [-] , J. Pančochář [-] , T. Zelenay [-] (67. R. Šaran [-] ) , J. Ferenc [-] , J. Ševčík [-] (46. A. Lošťák [-] ) , P. Kratochvíl [-] , M. Černoch [-] , D. Indrák [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - KOLARSKÝ Michal, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Útočná síla Jeseníku je obrovská. Ve Spálově sice mají menší hřiště, ale Jeseník si stím dokáže poradit a zvítězí.

Tip: výhra hostů