Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlčovice vezou z Trojanovic tři body


Branky


4

Sobotní zápas proti sobě postavil dva celky z druhé poloviny tabulky. Zápas nakonec dopadl lépe pro hostující Vlčovice, které se tak bodově dotáhly na Klimkovice a Trojanovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný poločas hosté ozdobili třemi brankami

Zápasu na trojanovickém hřišti přihlíželo asi 130 diváků. Ti viděli výživný první poločas zejména v podání hostů. Vlčovice si museli pro utkání v Trojanovicích poradit hned se čtyřmi absencemi, které některé z vlčovických hráčů nepustily do zápasu. Hned v úvodu byla znát snaha o aktivní hru ze strany Vlčovic a nervozita na kopačkách domácích. Ti hned v 4. minutě museli čelit přímému volnému kopu. Ke standardce se postavil mladý Jakub Hutyra a krásnou střelou přes zeď překonal záda domácího brankáře Kociána - 0:1. Hosté i po úvodní brance pokračovali v aktivní hře a po další ze standardek vedli už o dva góly. V 18. minutě se k rohovému kopu postavil Michal Světlík. Ten posadil centr na hlavu Mullera, který vyslal ostrou hlavičku směrem ke gólmanu Kociánovi. Trojanovický brankář vypadal, že si s pokusem poradí, ovšem těsně před ním dokázal změnit dráhu míče Michal Růžička a poslal hosty do dvoubrankového náskoku - 0:2. Na povedenou dvacetiminutovku hostů se snažili domácí odpovědět. Ve 21. minutě se jim to povedlo, když Gajduška překonal Radomír Kaša - 1:2. Radost ovšem trojanovickým divákům dlouho nevydržela. O tři minuty později se v pokutovém území skvěle uvolnil Michal Světlík. Světlík ještě stihl vyslat pokus směrem k bráně Kociána a míč se nakonec odrazil od tyčky do sítě domácích - 1:3. Po divoké půlhodince následovala klidnější pasáž hry a hosté tak šli po výborném výkonu do kabin za stavu 1:3 ve svůj prospěch.

Trojanovice šance nevyužili, potrestal je za to Balcárek

V úvodu druhého poločasu byla na domácích vidět snaha s vývojem utkání něco udělat. Byli aktivnější, drželi míč na svých kopačkách. Dokonce jim v úvodu poločasu nebyl pro ofsajd uznán snižující kontaktní gól. A tak přišel trest. V 57. minutě napřáhl z velké vzdálenosti Radim Balcárek. Za normálních okolností by si asi brankář Kocián s jeho pokusem poradil, ovšem na mokrém terénu Balcárkův projektil sklouznul trojanovickému brankáři pod rukama a ten si ho nešťastně srazil do vlastní sítě - 1:4. Trojanovice zaveleli do ještě větší aktivity. O snížení se sice postral v 70. minutě Roman Vaverka, na nic jiného Trojanovice ovšem už nedosáhly. Na hostech bylo zejména v posledních dvaceti minutách vidět, že jim docházejí síly. Ovšem i díky velké bojovnosti a nasazení dokázali své vítězství uhájit. Rozhodčí utkání, pan Martin Chýlek, tak ukončil utkání za stavu 2:4 ve prospěch vlčovických. Hosté si tak připisují důležité tři body na cestě k záchraně. Naopak domácí si na posun v tabulce vpřed budou muset počkat minimálně do příštího týdne.



Ohlasy k zápasu



FC Vlčovice - Mniší
Jan Koval, trenér: Máme teď poměrně úzký kádr. Už minule i teď nám chyběli z různých důvodů čtyři hráči. Celé jaro nám pomáhají dorostenci. Zejména v prvním poločase jsme domácí zaskočili a byli lepším týmem. Jsem u mužstva krátce - přišel jsem před startem jarní části, ale můžu s klidem říct, že to byl nejlepší poločas, co jsem tu zažil. Druhý poločas domácí přidali, měli více ze hry. Nebyl jim pro těsný ofsajd uznán gól na 2:3. Vzápětí jsme dali důležitý gól na 1:4,který přišel po chybě domácího brankáře. Posledních 20 min nám už docházely síly, ale bojovnosti a nasazením jsme to nakonec ubránili. Je těžké vybrat jednoho nebo dva nejlepší hráče. Byl to skvělý týmový výkon a vyzdvihl bych nejradši všechny hráče. Kluci se teď totiž hodně semkli.



Sestavy


TJ Sokol Trojanovice I.
T. Kocián [-] - R. Kaša [-] (74. D. Drozd [-] ) , R. Sládeček [-] (65. L. Maruchnič [-] ) - P. Vrána [-] (46. J. Myšinský [-] ) , J. Štika [-] , R. Vaverka [-] - A. Plachký [-] (65. J. Štefek [-] ) - P. Zdarsa [-] , A. Šušla [-] (46. V. Jurek [-] ) , R. Špaček [-] , J. Kovář [-]

FC Vlčovice - Mniší
R. Gajdušek [-] - J. Muller [-] , M. Růžička [-] , D. Harabiš [-] - F. Štefek [-] , P. Chytil [-] , R. Vrba [-] (58. P. Wolf [-] ) , R. Balcárek [-] - M. Světlík [-] , J. Hutyra [-] (84. K. Socha [-] ) - L. Pócoš [-] (87. P. Vosmík [-] )

ŽK: 34. A. Plachký , 40. R. Kaša , 50. R. Špaček - 42. R. Balcárek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - KOTAS Adam, SLADKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích