0:1
(0:0)
84. J. Sedlák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Venkovní tour zahájili Pálkovice vítězstvím


Branky


84. J. Sedlák (p.)
2

Pálkovice se po domácí prohře s Klimkovicemi ocitli v zajímavé situace. V následujícím kole si s týmem z Kopřivnice prohodili pořadatelství, a tak je čekala šňůra tří zápasů na hřišti soupeře. První z nich dokázali pálkovičtí fotbalisté v závěru zvrátit na svou stranu a ze Skotnice si tak vezou cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas branku nepřinesl

Zhruba stovka diváků viděla v prvním poločase opatrný přístup ke hře od obou týmů. Menší rozměry skotnického hřiště (třeba oproti obrovskému hřišti v Kopřivnici) nahrávali z počátku utkání četným osobním soubojům na obou stranách. V 9. minutě se hosté dostali do první příležitosti. Pálkovický kapitán Merta však Liberdu nepřekonal. Liberda byl překonán o minutu později, akci hostí ovšem zhatilo ofsajdové postavení. Aktivní Pálkovice se z kraje 12. minuty hnaly do další šance. Do brejku se dostal Lukáš Slanina. Svůj únik ale zakončil pouze střelou do prostoru, kde byl připravený domácí brankář Liberda. Domácí ohrozili branku Smolíka pouze dvakrát. V prvním případě si poradil s přízemní střelou. V tom druhém střela jednoho ze skotnických útočník pro změnu branku úplně minula. Do šaten se tak odešlo za bezbrankového stavu. 

V závěru z penalty rozhodl Sedlák

Druhý poločas začal opravdu divoce. Útoky se valily ze strany na stranu. Ve 48. minutě stihl míč na brankové čáře hostující Slanina, který však následným centrem nenašel nikoho z pálkovických útočníků. V 53. minutě přišel centr na hlavu pálkovického Kusého. Ten se snažil ještě prodloužit hlavou na osamoceného Závodného, který v tutovce míč vůbec netrefil. V 60. minutě se pak dostal do šance Farský. Jeho hlavička našla pouze náruč Lukáše Liberdy. Skotnice se k dosažení branky snažila využívat dlouhých autových vhazování. Ani ty jim ale kromě závarů před pálkovickou brankou úspěch nepřinesly. Naopak Pálkovice se snažily ohrožovat Liberdu předvším rychlými brejky. Po jednom z nich byl jeden z pálkovických útočníků nedovoleně zastaven Liberdou. Protože byl tento zákrok proveden v šestnástce Skotnice, nařídil rozhočí utkání Michal Broskevič pokutový kop. K penaltě se postavil Jakub Sedlák a úmístil svou střelu k právé tyči Liberdovy branky - 0:1. I přes výraznou snahu domácích s výsledkem něco udělat skončilo utkání vítězstvím Pálkovic v poměru 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Palkovice
Pavel Šlosar, člen klubu: Před utkáním jsme se museli vyrovnat se skutečností, že se zdravotních důvodů musel přerušit trenérskou činnost trenér Libor Bilas. Libore, přejeme Ti brzké uzdravení !



Sestavy


FK Skotnice
L. Liberda [-] - J. Papák [-] - R. Vališ [-] , V. Kött [-] - P. Nevlud [-] (80. P. Kiška [-] ) , M. Mičaník [-] - J. Gebauer [-] , L. Břečka [-] (74. L. Konečný [-] ) , V. Mičáník [-] , M. Veisenpacher [-] (86. T. Juřena [-] ) , M. Švagera [-]

TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - T. Neuwirth [-] (79. J. Huška [-] ) , L. Slanina [-] , Z. Sedlák [-] , D. Kusý [-] (88. T. Bittala [-] ) , P. Kocich [-] , J. Sedlák [-] , M. Závodný [-] (92. T. Vyvial [-] ) , R. Merta [-] , P. Burda [-] , J. Farský [-]

ŽK: 31. V. Kött , 59. L. Břečka , 86. J. Papák , 90. M. Švagera - 78. Z. Sedlák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - JURAJDA David, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Skotnice doma neprohrává