1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice vezou z Klimkovic bod


Branky


2

Fryčovice se další domácí remíze zajížděly na hřiště Klimkovic. I přesto, že se jim marodka oproti zápasu s Ostravicí ještě prohloubila, dokázaly z utkání 22. kola přivést domů alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení zařídil domácím Dluhoš

První vážnější šanci utkání si v 5.minutě na své konto připsaly Fryčovice. Šponiar ze středu pole vyslal přihrávkou do ulice Čuláka. Ten zatáhl míč po pravé straně a nacentroval míč do malého vápna. Domácí brankář si však s centrovaným míčem neporadil a vyrazil ho jen před sebe k dorážejícímu Chalachanovi. Jeho střelu k pravé tyči však na poslední chvíli odvrátil z brankové čáry domácí obránce Jaroslav Bednář. V 11. minutě se k první šanci dostali také Klimkovice. Přímý kop Patrika Janity ovšem bez problémů zlikvidoval hostující brankář Zapletal. Fryčovice v průběhu zápasu opět spoléhaly na rychlé brejky. Po jednom takovém se ve 24. minutě ke střele dostal hostující útočník David Zima. Jeho střelu jeden z domácích stoperů odvrátil na rohový kop. Poté se v rozmezí minuty dostal hned do dvou šancí klimkovický Vojtěch Šrom. Ani střelou z 25 metrů a ani přímým kopem však fryčovického Marka Zapletala nepřekonal. Domácí se tak ke vstřelení branky museli tlačit blíž fryčovické svatyni. To se povedlo ve 35. minutě. Klimkovice dostal dlouhým autem míč až k rohu fryčovického malého vápna. Hostům se míč podařilo odklidit pouze do prostoru penaltového puntíku, kde už stál připravený Pavel Dluhoš a míč bez problémů uklidil do Zapletalovy branky - 1:0. Důležitý moment pro hosty se odehrál o osm minut později. Přihrávku na domácího stopera Čejku vystihl fryčovický útočník David Zima a natáhl k dlouhému sprintu. Před šestnáctkou jej však nedovoleně zastavil právě Čejka a jelikož byl posledním hráčem, putoval předčasně do sprch. Z následného přímého kopu Šponiar branku neohrozil. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Giňovský vystřelil Fryčovicím bod, ten jim však nestačí

Domácí do druhého poločasu nastupovali v početním deficitu. Na počtu šancí to však znát nebylo. K té první se ale dostaly Fryčovice. Ve 48. minutě se hosté dostali do přečíslení, kdy Chalachan nejprve poslal míč na pravou stranu Čulákovi. Ten si nejprve míč navedl a následně našel centrem hlavu Davida Zimy, který však svou hlavičku mezi tři tyče nevměstnal. Další možnost na srovnání skóre dostali fryčovičtí v 54. minutě. Po pěkné kombinaci na pravé straně předložil Zima míč na šestnáctku úplně volnému Čulákovi, který však vysoko přestřelil. V 63. minutě se dostali ke slovu také domácí, kteří měli k dispozici po faulu z hranice 20 metrů volný přímý kop. Jeho střela mířila do pravého rohu brány, nicméně k úspěchu jí ještě několik čísel chybělo. O dvě minuty později se do šance znovu dostal aktivní domácí útočník Vojtěch Šrom, který svou střelou z pravé strany kroutil míč k pravé tyči. Brankář hostů Zapletal si ale s touto střelou poradil a utlumil míč v náručí. Fryčovice se i nadále hnaly za vyrovnáním. V 73. minutě se snažil po pohledné kombinaci zamířit do pravé šibenice Jakub Filipec. Svým pokusem ale těsně minul Sikorovu bránu. Po šanci hostů následoval úsek, kdy byla hra hodně rozkouskovaná a nepřesnostmi a zdržováním hry často přerušovaná. Vše tak spělo k těsnému vítězství domácích. Dvě minuty před koncem základní hrací doby se však míče ujal střídající Ondřej Giňovský. Ten se se středem hřiště dostal až do pokutového území a přízemní střelou k levé tyči překonal brankáře Sikoru - 1:1. Po vyrovnávací brance už více šancí nepřišlo, a tak utkání skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Fryčovice
Daniel Urbiš, absentující hráč: Před utkáním určitě oba týmu pomýšlely na vítězství. My jsme potvrdily roli týmu s největším počtem remíz ve skupině. Tak jako v předešlých zápasech, i dnes jsme nedokázali proměnit vyložené šance a oni nás za to potrestali další ztrátou bodů. Měli jsme vydařený start do utkání, který ale nepřinesl gólovou radost a následně udeřili domácí. Po vyloučení domácího hráče nepřišel během druhého poločasu potřebný tlak a nevypracovali jsme si dostatek gólových šancí. Gól se nám tak podařil vstřelit až v závěru zápasu. Pro nás je po průběhu utkání pouze bod ztrátou, avšak je potřeba říci, že se jednalo o zaslouženou remízu.



Sestavy


TJ Klimkovice
V. Sikora [-] - J. Vaněk [-] , V. Šrom [-] (88. J. Gelnar [-] ) , P. Dluhoš [-] (61. M. Klemiš [-] ) , J. Bednář [-] , F. Čavoj [-] (72. D. Gelnar [-] ) , P. Janita [-] (88. M. Bača [-] ) , J. Drábek [-] , J. Niemczyk [-] , J. Čejka [-] , D. Knopp [-]

TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] - L. Chalachan [-] (65. J. Mašlonka [-] ) , A. Holub [-] (46. O. Giňovský [-] ) , P. Bílek [-] (75. J. Galásek [-] ) , O. Tyleček [-] , A. Šponiar [-] , D. Zima [-] , R. Zahradník [-] , L. Čulák [-] , P. Žurovec [-] , J. Filipec [-]

ŽK: 71. V. Šrom - 39. P. Bílek , 85. J. Mašlonka . ČK: 43. J. Čejka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMAI Martin - HERMAN Pavel, KŘIŽÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Věřím mému týmu