5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Kopřivnice přehrál na domácí půdě Spálov


Branky


2. M. Socha , 5. T. Socha , 25. P. Vrba , 52. T. Socha , 71. M. Socha
2

Vedoucí Kopřvnice hostila na své půdě soupeře ze Spálova. Hosté nakonec jedou domů s pověstným bůrem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřeli bratři Sochovi

Přes sto diváků si našlo v sobotu odpoledne cestu na krásný kopřivnický stadion s minimálně divizními paramtery. Ti mohli zápas domácích lídrů soutěže s jedenáctým Spálovem. Hosté si za celou sezónu vysloužili pověst nevyzpitatelného soupeře, který ovšem v duel s Kopřivnicí příliš nekousal. Z kraje utkání šli domácí hned do dvobrankového vedení zásluhou bratří Sochových. Ve 2. minutě si se soupeřovou obranou poradil Marek Socha, aby o tři minuty později zvyšoval na 2:0 jeho mladší bratr Tomáš. Domácí místo toho aby po dvou gólech soupeře ještě dorazili, nepochopitelně ubrali plyn a začali hrát profesorky. I přesto se ale ve 25. minutě dostal k zakončení Vrba, který dostal míč za záda hostujícího brankáře Martinovského - 3:0. Poločas nakonec také tímto výsledkem skončil

Sochovi také utkání uzavírají, každý přidal po gólu

Po přestávce byla i nadále znát vyzrálost domácího mužstva. To převzalo otěže utkání do svých rukou a už je do konce utkání nepustilo. Mezihra Kopřivnice byla na dobré úrovni a díky se dokázali ještě dvakrát prosadit. V 52. minutě přidal svou druhou branku v zápase Tomáš Socha - 4:0. Jeho bratr Marek však nemohl zůstat pozadu a v 71. minutě upravil konečné skóre zápasu také on - 5:0. Konec utkání už závažnější situace nepřinesl. Kopřivničtí zkušeně kontrovali vývoj utkání a soupeře už do větších šancí nepouštěli. Rozhodčí Chýlek ukončil utkání za stavu 5:0 pro domácí. Kopřivnice si tak upevnila své místo na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Kopřivnice
Marián Bedrich, trenér: Konečný výsledek mě uspokojuje. Je to další schůdek k našemu cíli. Top hráči utkání byli Ermis a Vrba, ostatní nezklamali. Teď se musíme koncentrovat na nebezpečné Palkovice neb dle hodnocení hráčů nás čeká šichta a tu musíme zvládnout.




Sestavy


FC Kopřivnice
F. Morys [-] - P. Horák [-] (67. D. Varga [-] ) , J. Kocián [-] , T. Socha [-] (67. A. Kelnar [-] ) , P. Vrba [-] (86. P. Babinec [-] ) , M. Socha [-] (74. J. Ollender [-] ) , D. Strnadel [-] , D. Hruška [-] , M. Makový [-] , J. Kalich [-] , J. Ermis [-] (74. P. Marek [-] )

TJ Spálov
P. Martinovský [-] - M. Ondřej [-] , P. Kubica [-] (66. V. Mik [-] ) , T. Chuděj [-] (24. V. Šustek [-] ) , A. Sucháček [-] - R. Kiša [-] , K. Pop [-] , J. Kiša [-] , P. Pop [-] (89. R. Grexa [-] ) , O. Kiša [-] - L. Šima [-] -

Počet diváků: 121. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - KLEČACKÝ Marek, ŠAŠINKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kopřivnice si jde pro titul, proto čistá 1