1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostravice si z Fryčovic odvezla bod


Branky


2

Osmá Ostravice zavítala na půdu bodově tápajících Fryčovice. Ani jeden tým ovšem s remízou nemůže být spokojen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance přišly na obou stranách, zůstaly však neproměněny

Domácí vinou četné marodky nastupovali k zápasu v rozestavení 4-4-2 s několika dorostenci na lavičce. Hostující lodivod Roman Hajda pro toto utkání zvolil rozestavení 4-5-1. Fryčovice v prvním poločase spoléhali především na rychlé brejky. Ostravice se snažila vést své útoky přes rychlé krajní hráče. V úvodních minutách zápasu byly plány obou soupeřů jasně zřetelné. Hned do dvou náběhů za obranu se dostal domácí útočník Giňovský. V 1. minutě jeho šanci zhatil odmávaný ofsajd. V té páté byl zastaven hostujícím obráncem Juchou. I přes domnění fryčovických diváku, že byl Jucha posledním hráčem a únik mohl vést k přímému ohrožení branky, vyvázl pouze se žlutou kartou. Z následného přímého kopu se Filipec neprosadil. V 8. minutě se dostali do zajímavé šance opět domácí. Po centru Tylečka však Štefka vychytal Rusek. V 17. minutě zahrozila také Ostravice. Lob Stýskaly se, ale mezi tři tyče nevešel. Ve 29. minutě byl k vidění další ze soubojů Giňovský versus Rusek. Po centru Čuláka ovšem zamířil pouze doprostřed brány. Rusek si tak s jeho střelou bez problémů poradil. V následujících minutách měli na svých kopačkách více šancí hosté. Ani Stonavský, Stýskala či Kubásek ale domácího Zapletala nepřekonali. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Aktivní vstup do druhého poločasu domácím na vítězství nestačil

 

Do druhého poločasu nastoupili hosté jako opaření. Zejména prvních deset minut patřilo jednoznačně Fryčovicím. Jejich první šance přišla hned ve 47.minutě. Na hranici velkého vápna se dostal ke střele Patrik Štefek. Střelu k pravé tyči nejprve vyrazil brankář Rusek před sebe a potom si dokázal poradit také s následnou dorážkou Tylečka. Ve 49. minutě se již skóre měnilo ve prospěch Fryčovic. Po rohu Ostravice nejprve obral hosty o míč na rohu vlastní šestnáctky střídající Bílek. Jeho pas mířil přesně do běhu Zimovi, který nejprve zatáhl míč po pravé straně a poté jej předložil Štefkovi, jenž byl v této situaci neomylný - 1:0. O minutu později již mohl být rozdíl dvoubrankový. Štefek ale na hranici malého vápna míč vůbec netrefil. Po obdržené brance musela iniciativu ukázat také Ostravice. Hosté hru otevřeli a vytvářeli si tlak. V 55. minutě byl k vidění zákrok zápasu ze strany domácího brankáře. Stýskala nejprve napřáhl z hranice 25 metrů a vypálil střelu do pravé šibenice. Zapletal se ovšem blýskl famózním zákrokem, kdy Stýskalovu střelu konečky prstů vytáhl na roh. Hosté byli ale z těchto rohů velmi nebezpeční. Po jednom takovém dokonce dvakrát zazvonila tyč Zapletalovy branky. Fryčovice ale i přesto stále hrozily z protiútoků. Po jednom takové vyzkoušel své štěstí střídající Holub. Mířil však příliš vysoko. A tak se v 75. minutě prosadili také hosté. Po přihrávce Plucnara z pravé strany se ocitl za domácí obranou Kopčo. Ten se prosadil střelou k pravé tyči Zapletalovi branky. Zbývalo tak posledních patnáct minut hry a na obou týmech byla vidět chuť utkání zvrátit na vlastní stranu. Na jedné straně Plucnar a na té druhé Giňovský své Ruska (respektive Zapletala) však již nepřekonali. Utkání pak mělo dohru i po závěrečném hvizdu. Domácí hráči se u AR a delegáta marně dožadovali vysvětlení některých ofsajdových situací. Zápas tak skončil hořkou remízou pro oba týmy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Fryčovice
Daniel Urbiš, absentující hráč: Vzhledem k průběhu zápasu je pro nás remíza a bod málo. Doplatili jsme na neproměňování svých šancí a všechny tři body bychom si určitě zasloužili.

TJ Sokol Ostravice
Jeden z fanoušků Ostravice (zprostředkovatel Martin Kocourek, asistent trenéra): Jak nám fungovala obrana, tak dneska jsme tam teda měli velké okýnka. Hlavně teda v druhém poločase buďme rádi aspoň za to vyrovnání. V tom prvním nás musí mrzet, že jsme nedali gól, utkání by pak vypadalo jinak. Ke konci zápasu už to bylo nahoru dolů, vyhrát mohly nakonec oba týmy. (zdroj: fotbalostravice.webnode.cz)



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] - P. Štefek [-] (68. M. Klimunda [-] ) , O. Giňovský [-] , O. Tyleček [-] , A. Šponiar [-] (77. D. Foltýn [-] ) , D. Zima [-] (68. A. Holub [-] ) , R. Zahradník [-] , L. Čulák [-] , P. Žurovec [-] , A. Šimečka [-] (46. P. Bílek [-] ) , J. Filipec [-]

TJ Sokol Ostravice
J. Rusek [-] - M. Valigůra [-] , D. Salava [-] , V. Mendrek [-] (79. Š. Blaha [-] ) , T. Kopčo [-] , P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] (73. J. Staněk [-] ) , P. Jucha [-] , L. Kubásek [-] (73. D. Plucnara [-] ) , M. Ledvoň [-] , P. Jedlička [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: LABA Tomáš - ZÁVODNÝ Vít, VYKOPAL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů