0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klimkovice si na půdě Pálkovic připsaly druhé jarní vítězství


Branky


2

Pálkovice se postavili k domacímu utkání s Klimkovicemi s cílem odčinit předchozí zaváhání na Ostravici. Utkání však k nelibosti domácích fanoušků skončilo tříbodovým ziskem Klimkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sérii neproměněných šancí protrhl Niemczyk

První poločas začal ve znamení vzájemného oťukávání obou soupeřů. I přes to se zrodilo několik zajímavých situací. Prvních dvacet minut patřilo šancím domacích. Samostatný únik Slaniny v 8. minutě sliboval první zajímavou situaci. Jeho přihrávka před hostující bránu však nikoho z Pálkovických fotbalistů nenašla. Stejně dopadl i centr z Bačovy kopačky v 10. minutě a také hlavička po rohovém kopu domacích, kterou na brankové čáře dokázal vyrazit jeden z klimkovických obranců. První vážnější situace hostí přišla na řadu až ve 27. minutě. Jejich přízemní centr ovšem dokázal zlikvidovat zkušený brankář Smolík. Hosté se dočkali až ve 40. minutě. Chybu pálkovické obrany dokázal využít krásným lobem Jiří Niemczyk - 0:1.  Domácí se ještě snažili do poločasu odpovědět. Hlavička Vrtného ale mezi tři tyče nesměřovala. Na světelné tabuli tak po poločase svítilo skóre 0:1.

Střídající Bača domácí srazil

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivněji a hnali se za vyrovnáním. Dominik Bača ve 47. minutě předložil po únik z pravé strany míč Vrtnému. Jeho střela ovšem mířila vysoko nad Sikorovu bránu. Snaha domácích vygradovala v 51. minutě. Po rohovém kopu se dostal k odraženému míči Sedlák, který mířil těsně vedle. A tak udeřili hosté. Po rychlém průniku našla přihrávka za pálkovickou obranu zcela volného klimkovického Michala Baču, který střelou z voleje nedal Smolíkovi šanci - 0:2. Po obdržené brance se snaha Pálkovic přeměnila v trvalý tlak. Přes urostlé klimkovické obránce, ale cesta ke gólu nevedla. Hosté odváděli kvalitní defenzivní práci v kombinaci s rychlým přechodem do útoku. I přes velkou snahu domacích fotbalistů si tak hosté stav utkání pohlídali. Rozhodčí zápasu Lenka Jurajdová tak ukončila zápas za stavu 2:0 pro Klimkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Palkovice
Pavel Šlosar, člen klubu: Pálkovické fotbalisty nezastihla druhá polovina jara v optimální formě. Ne že by nechtěli, nebojovali. To vše tam je. Tak jako v předchozích jarních zápasech v útočné fázi přehrávají své soupeře, ale co je nezbytně nutné ke vstřelení gólu, je kvalitní finální přihrávka. Ta jako by se ze hry domácích vytratila…Ani obranná činnost mužstva není v posledních zápasech bez kazu. (zdroj: fkpalkovice.wixsite.com)




Sestavy


TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - T. Neuwirth [-] , L. Slanina [-] , J. Vrtný [-] , D. Kusý [-] (46. P. Kocich [-] ) , D. Bača [-] , J. Sedlák [-] , M. Závodný [-] (71. Z. Sedlák [-] ) , R. Merta [-] , P. Burda [-] , J. Farský [-]

TJ Klimkovice
V. Sikora [-] - J. Vaněk [-] , P. Dluhoš [-] , J. Bednář [-] , F. Čavoj [-] , J. Drábek [-] , P. Janita [-] , J. Niemczyk [-] , D. Dluhoš [-] (27. V. Hodanych [-] ) , J. Čejka [-] , D. Knopp [-]

ŽK: 72. J. Čejka .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - THIEMEL Karel, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích