Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Inter se po domácí kanonádě vytáhl i na Real


Branky


17

Real hostil Inter. Nešlo ovšem o madridský kolos, který by vítal milánský velkoklub, nýbrž se v Lískovci představili hráči Petrovic, kteří v minulém kole rozstříleli Horní Žukov deseti brankami. Posílení o tento počin, se tentokrát postavili celku, kterému se na jaře až donedávna dařilo, a který sbíral body jako na běžícím páse. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horák stihl hattrick za 29 minut a dal vzpomenout na loňskou sezónu

Domácí trenér Poledník postrádal pro utkání s Petrovicemi oporu Petra Soukupa, obránce Petra Vokounan a do brány se dostal mladý Radim Řeha. V sestavě domácím tentokrát od prvních minut nescházel zkušený veterán Kamil Kořínek, kterého doplnil i vracející se Martin Šrámek s Tomášem Kubáněm. 

 

Petrovický kádr je široký, ale i tak tentokrát jejich lavička nebyla prakticky zaplněná, ale naopak plný byl výčet absencí karvinského celku. Z nejrůznějších důvodů chyběli Fic, Madecký, Lukosz, Ferencz, Krótki, Antolík, Sznapka a Šťastný. I tak se hostům podařilo postavit konkurenceschopnou jedenáctku, kde nechyběli bratři Chmelařovi nebo kapitán Petr Czyž s Petrem Horákem. Hostující trenérské duo Bernatík - Hanus s ohledem na absence tedy přeskupilo řady a Martikán se zasunul do obrany a jeho místo ve středové linii zaujal mladý dorostenec Buřík.

 

Utkání začalo zostra a pro domácí fanoušky i šokem, když se už po 4 minutách hry prosadil petrovický Horák, kterého našel skvělým pasem obránce Volný a Horák následně skóroval střelou na zadní tyč - 0:1. 

Horák byl při chuti, což domácí okusili ve 20.minutě. Domácí špatnou rozehrávku ukořistil opět Horák a dostal se do samostatného úniku, který proměnil křížnou ranou a zvýšil už na 0:2. To ze strany drobného útočníka ovšem nebylo vše. O 9 minut později byl dovršen hattrick a Inter vedl už o tři branky. Brzóska prostrčil míč za obrannou linii Lískovce a Horák dostal opět příležitost, kterou ani tentokrát nepohrdl - 0:3. Další šance petrovických zůstaly poté nevyužity, a tak se o poločasový výsledek 0:3 postaral jediný hráč.

Domácí branky už nic neřešily

Malou jiskru naděje na větší zápletku ve druhé půli zažehl svou brankou už po 4 minutách hry domácí Strouhal, který využil chyby hostujícího F.Filípka a snížil se štěstím na 1:3 z pohledu domácích. 

V rozmezí 58-60.minuty se utkání definitivně zlomilo na stranu hostů. Nejprve totiž po 58.minutách hry vrátil tříbrankovén vedení hostům dobře hrající Brzóska, který si převzal míč od D.Filípka a umístěnou střelou k tyči nedal Řehovi šanci. O dvě minuty později se prosadil i kapitán Interu Petr Czyž a upravil skóre na hrozivých 1:5.

Rozhodnuté utkání ovšem bavilo diváky i nadále. Neuběhly ani 4 minuty a skóre z pohledu domácích korigoval střídající Pitucha. Ten využil šanci nabídnutou opět chybujícím F.Filípkem a snížil na 2:5. Střídající Pitucha byl "hrdinou" i dalších minut a zadělal na drobné drama. Svým druhým gólem si řekl o šanci do základní sestavy pro příští utkání. Využil totiž zaváhání obrany Petrovic na tvrdou ranou propálil brankáře Chmelaře. Skóre 3:5 slibovalo zajímavou 20ti minutovku, ovšem ani jeden z celků své snažení v branku nepřetavil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: Utkání které jsme měli jak výsledkově tak i herně zvládnout. Individuální chyby, v osobních soubojích jsme byli málo důrazní a příliš mnoho prostoru a času jsme dali jejich útočníkovi, to vše jsou důvody dnešní porážky.

TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař - brankář: Další zápas nás čekají nedaleké Dětmarovice, kde budeme chtít také uspět a odvést si další body do tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Lískovec
R. Řeha [-] - T. Žurovec [-] (69. L. Sutter [-] ) , D. Pánek [-] , M. Šostý [-] , T. Kubáň [-] - J. Strouhal [-] , T. Strouhal [-] (46. J. Brantal [-] ) , M. Šrámek [-] (64. D. Melár [-] ) , J. Hrdlička [-] , J. Koval [-] (46. T. Pitucha [-] ) - K. Kořínek [-] -

TJ Internacionál Petrovice
P. Chmelař [-] - D. Filipek [-] , M. Brzóska [-] , P. Horák [-] (76. D. Herman [-] ) , F. Filipek [-] - D. Chmelař [-] , P. Czyž [-] , J. Martikán [-] , D. Volný [-] , S. Varga [-] - D. Buřík [-] -

ŽK: 90. T. Kubáň - 81. P. Chmelař .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - SEKULA Adam, POKLUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích