2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Žukov padl ve Věřňovicích


Branky


11

Fotbalisté Věřňovic doposud čekali na první jarní vítězství v soutěži a v případě vítězství nad Horním Žukovem se mohli vrátit mezi nejlepší tři týmy tabulky. Domácí ovšem něčekalo nic jednoduchého. Stačí vzpomenout podzimní utkání těchto celků a divokou remízu 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branek nedočkali

Forma domácích nebyla v posledních týdnech dobrá a z posledních třech zápasů nasbírali pouze dva body. To znamenalo propad na čtvrté místo v tabulce. Ani hosté z Horní Žukova neoplývali nějakou skvělou formou, v prvních jarních třech zápasech vyhráli jen jednou.

Utkání začlo hned zvláštním momentem. Po úniku Křupaly a faulu Ganobčíka měli hosté kopat penaltu. Ve zbytku poločasu už byl domácí celek mnohem nebezpečnější. Velké šance měl na kopačkách Mikšovič, ale ani jednou nedostal míč za záda Rachmana. Další možnosti vypracoval Mikšovič pro Kubiše. Jeho první střela však byla zblokována a s druhou si poradil hostující brankář. První půle skončila bez branek.

Domácí dokázali dvakrát udeřit

I po obrátce pokračovali zelenobíli v aktivitě. Branky se dočkali v 57. minutě. Pěkný centr Ganobčíka dopravil do sítě hlavou Wojtas. V 68. minutě vytáhl svou specialitu J. Kubiš a gólem přímo z rohu, už druhým na jaře, dodal na věřňovické kopačky klid. Věřňovičtí měli i další šance na zvýšení skóre, ale v zakončení se jim již nevedlo. Na druhé straně vychytal v největší šancí hostů Ferenc Polaina a věřňovičtí tak poprvé na jaře udrželi čisté konto.

Fotbalisté Věřňovic tak mohli oslavit první jarní výhru, kterou již nutně potřebovali. V dalším zápase je čeká malé hřiště na Interu Petrovice, Horní Žukov doma hostí Oldřichovice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš - hráč: Výhra, kterou jsme už fakt nutně potřebovali. Jsme rádi, že jsme to zvládli a doufám, že teď odšpuntujem nějakou sérii. Byl to ale těžký zápas, mají strašně vysoké kluky a v prvním poločase jsme opět neproměnili asi čtyři tutovky. Hosté asi cítí křivdu, protože měli kopat penaltu, ale rozhodčí hodnotit nechci.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - R. Lobodinský [-] , J. Ganobčík [-] , M. Koschny [-] (67. K. Lubojacki [-] ) , J. Mikšovič [-] - J. Wojtas [-] , J. Swaczyna [-] , L. Koník [-] (46. N. Chalkidis [-] ) , J. Vlček [-] (70. F. Hruška [-] ) , J. Vondrák [-] - J. Kubiš [-] -

Slovan Horní Žukov
M. Rachman [-] - D. Podaný [-] , J. Jelínek [-] , O. Sojka [-] , O. Saleh [-] - J. Pokorný [-] (29. R. Vašek [-] ) , D. Podaný [-] , J. Bolec [-] , M. Křupala [-] (46. N. Polaino [-] ) - L. Kondziolka [-] (57. S. Chlebek [-] ) , J. Andres [-] -

Místo: Věřňovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - HOŠEK Jiří, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí si toto utkání pohlídají a budou naplno bodovat.