P. Novotný 91. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola mezi Oldřichovicemi a Vendryní skončil remízou


Branky


91. P. Novotný (p.) - 41. A. Lasota
11

Souboj celků z předních pozic tabulky, derby, 150 diváků emoce i vyrovnání v poslední minutě z penalty, to vše přinesl střet Vendryně, která zajížděla do Oldřichovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vendryně byla lepší

Ve slunečné sobotní odpoledne si cestu na stadion našlo přes 150 tisíc diváků a hlavní rozhodčí Čecháček Petr tak mohl odstartovat toto pikantní utkání. Od prvních minut bylo znát, že si oba týmy nedají nic zadarmo a zároveň se jednalo o zápas na vysoké úrovní. V samém začátku se do rychlého brejku hnali domácí, žádné vzrušení se ovšem nekonalo. Nic podstatného se nestalo ani na druhé straně, kdy se do zakončení dostal Vendryňský Lasota. Hra se přelévala ze strany na stranu, oba týmy se dostávaly spíše do pološancí, to se zlomilo po půlhodině hry, kdy se museli předvést také brankáři obou týmů. Ve 41. minutě se poprvé měnilo skóre, do vedení šli hosté, branku dával Lasota, který se po individuální akci na hraně velkého vápna prosadil střelou k tyči. Vendryňští tak přetavili svou mírnou převahu ve vedení po prvním poločase.

Srovnání přišlo z penalty v poslední minutě

Do druhé půle domácí udělali trojstřídání a do hry naskočili Novotný, Očadlík a Fryda. Tato změna jim přinesla kontrolu nad míčem a tlak, kterému se hosté úspěšně bránili. Domácí dobývali, hosté se snažili využít brejky. Přes velké šance na obou stranách se skóre měnilo až na samotném konci zápasu, po zbytečné ztrátě Vendryňských na středu hřiště, dostal pas za obranu Novotný, proti kterému vyběhl Kolarczyk a byla z toho penalta. Sám faulovaný Petr Novotný poté srovnal na 1:1. Oba týmy se tak rozešly za remízového stavu a fanoušci si zápas museli určitě užít, bylo totiž na co koukat.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Josef Stachurčík - vedoucí mužstva: Derby skončilo remízou. Vendryně byla v prvním poločase lepší a zaslouženě vedla. Naše dvě obrovské šance - Samkova a Mendrokova bohužel šly mimo branku. Ve druhém poločase jsme vystřídali tři hráče a získali územní převahu, která vyústila pokutovým kopem v 90 min. Měli jsme velice dobré střelecké příležitosti, ale Vendryni podržel brankář!! Vendryně měla dva nadstandardní hráče a výborného gólmana!! Asi odjížděli smutní, protože dostat gól v 90´ z penalty je mrzuté!! Ale penalta byla jasná!!!

TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Když se kouknu na průběh celého zápasu, je remíza spravedlivá. Oldřichovice značně zabraly v druhém poločase a nám to dělalo velké problémy. Zápas jsme ovšem ztratili až v samém závěru po naší hloupé chybě, takže to mrzí.



Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Samek [-] , T. Kisza [-] , J. Walek [-] , O. Zoubek [-] (46. F. Fryda [-] ) - L. Rakowski [-] (46. D. Očadlík [-] ) , M. Walek [-] (80. M. Huťka [-] ) , J. Kajfosz [-] - L. Mendrok [-] , T. Vlachovič [-] , M. Mendrok [-] (46. P. Novotný [-] ) -

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - A. Lasota [-] (80. J. Lysek [-] ) , J. Szarzec [-] , R. Sikora [-] , M. Teofil [-] - M. Hulboj [-] , J. Wawreczka [-] , F. Lukosz [-] - M. Safak [-] , D. Szymczyk [-] (49. D. Sikora [-] ) , B. Klus [-] (57. J. Pilch [-] ) -

ŽK: 28. T. Vlachovič , 44. M. Samek - 91. T. Kolarczyk , 93. J. Szarzec .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - MACHALA Petr, KASZPER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oldřichovice, i když jsou prvním týmem naší tabulky, tak to budou mít s Vendryní těžké, ale i tak věřím domácím.