Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník roznesl Dětmarovice devíti góly


11

Posledním týmem, který na jaře doposud nebodoval byl Hnojník, který hostil v domácím prostředí poslední Dětmarovice. Posílení hosté, vedení zkušeným trenérem Prokopem stále živili malou naději na zázrak v podobě záchrany po nepovedeném jaru. Teď je čekal Hnojník, který se po třech jarních porážkách propadl na dostřel předposlednímu místu a hodlal tuto mizérii změnit. I proto trenér Blahuta zavedl tříobráncový systém a poprvé se v základu objevil i navrátilec z Horní Suché - Vojtěch Zábelka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hosté, domácí ovšem vstřelili první gól

Po třech jarních porážkách překopal trenér domácích sestavu a změnil rozestavení na 3-4-3. Do základní sestavy se tak poprvé dostal rebel Zábelka, (návrat z Horní Suché) a ten režíroval vysokou výhru 9:1 nad posledními Dětmarovicemi s bilancí čtyř gólů s pěti asistencemi.

Hosté přijeli prakticky kompletní včetně zimních posil, které mají za úkol "vykopat" záchranu v soutěži.

Hostující Dětmarovice, které od zimy trénuje Martin Prokop, byli v úvodu utkání lepším týmem, vypracovali si několik slibných možností, ale v brance Hnojníka stál opět pozorný a skvělý Martin Klus. Ve 23.minutě se vyhnul ofsajdové pasti Zábelka a zužitkoval kolmou přihrávku Bolka, a domácí fandové (chodí jich stále víc) se radují z průběžného stavu 1:0.

Ve 28.minutě znova Zábelka se řítí sám na brankáře Dočekala, ale ten hnojnického kanonýra vychytává. Že měli svěřenci trenéra Blahuty štěstíčko, dokazuje i nastřelené břevno za brankářem Klusem ve 31.minutě. Ve 39.minutě střílí branku Zábelka, ale AR2 Trigas správně mává ofsajd. Do kabin se mohlo jít za stavu 2:0, ale to by Příborský musel trefit z „pětky“ prázdnou bránu. I tak byl poločasový stav 1:0 velice příznivý pro Baumana a spol.

 

Zábelka nakonec 4+5

Druhý poločas bude zapsán do dějin hnojnického fotbalu, 52.minuta a opět Zábelka zvyšuje na 2:0. V 56.minutě se prosazuje Příborský po první asistenci Zábelky 3:0. Chvilková nepozornost domácí defenzivy a Dětmarovice snižují Ristovským v 60té minutě na 3:1. Možné drama odmítnul Bolek, když po akci Brzuchanski – Zábelka – se trefuje i třetí z nově vytvořené útočné party Dominik Bolek 4:1.

A závěrečná část utkání to už byla exhibice ofenzivních hráčů, když se postupně prosadil Brzuchanski 5:1, Zábelka 6:1, střídající Probosz 7:1, Zábelka 8:1 a třešničkou na dortu byla branka teprve šestnáctiletého Tomáše Jantoše, který tak zvýšil těsně před koncem na konečných 9:1. Výsledek je však až příliš krutý pro hostující tým, ale Hnojník potřeboval bodovat jako sůl.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Kdo neviděl utkání, jen těžko může uvěřit, že se minimálně hodinu hrál vyrovnaný zápas. Ale to co ve druhém poločase předvedli ofenzivní hráči, se jen tak nevidí, góly byly výstavní. Až mi bylo líto trenérského kolegy a kamaráda Martina Prokopa. Za vítězství jsem nesmírně rád, ale musíme jít s pokorou do dalších utkání a dál získávat body ve vyrovnané tabulce. Snad změny v sestavě byly ku prospěchu týmu, třeba kapitán Michal Bauman hrál na nezvyklém postu středního defenzivního záložníka výborně. A samozřejmě bilance Vojty Zábelky v zápase je neskutečná! Ale chválím celý tým!




Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - J. Rusnok [-] , D. Bolek [-] (79. J. Lachowicz [-] ) , J. Hradil [-] - J. Kozel [-] , V. Zábelka [-] , P. Příborský [-] (79. T. Jantoš [-] ) , P. Rusz [-] (70. J. Moškoř [-] ) - V. Rakus [-] (66. J. Probosz [-] ) , L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] -

SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - M. Skácelík [-] , T. Mleziva [-] , D. Gill [-] (53. M. Prokop [-] ) , P. Gír [-] - P. Zahatlan [-] , M. Ristovský [-] , P. Pěgřim [-] (53. S. Kasander [-] ) , P. Beilner [-] - L. Dostál [-] , D. Římanek [-] -

ŽK: 66. P. Zahatlan , 80. S. Kasander , 87. T. Mleziva .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 23. Rozhodčí: SMETANA Patrik - KUBÁČEK Vojtěch, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít odčinit zaváhání na hřišti Interu a doma naplno bodovat.