Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Inter Petrovice si vyšlápl na petřvaldské HEPO


Branky


11

Petrovický Internacionál zajížděl na půdu překvapení letošní sezóny do Petřvaldu. Domácí HEPO se před tímto kolem vyhřívalo na třetí pozici v tabulce v závěsu za nejlepšími a naopak Petrovice letos okupují spodní polovinu tabulky. Domácí si ve vyrovnané tabulce chtěli udržet pozici na špici a hosté hodlali potvrdit dobrý výsledek z domácího souboje s Hnojníkem. Vzájemný podzimní duel navíc v Petrovicích vyzněl pro Petřvald, a tak měli petrovičtí o motivaci postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se museli v tomto utkání obejít bez několika hráčů, jmenovitě Sznapka, Klaban, Ferencz, Mrózek, Lukosz, Kačinský, Dvořák a Volný. Inter má ovšem široký kádr a pro trenéry tedy nebyl problém tyto absence řešit.

Domácím chyběl vykartovaný stoper Marek, který v Horním Žukově obdržel červenou kartu a Sztymon. Jejich místa v sestavě vyplnil Goldbricht a Sklepek, který se v minulém kole prosadil jako střídající hráč do sítě Žukova.

 

Úvod utkání se nesl v poměrně vyrovnaném duchu a za zmínku stojí možná akce Horáka, který předa míč Czyžovi a jeho centr si jeden z hráčů Interu naštěstí pro domácí špatně převzal a Janča se na zem dostal včas. Inter byl nadále aktivní a měl o něco více šancí. Další neproměnil Horák, který přestřelil bránu. Na další šanci si diváci museli počkat až do 20.minuty, kdy petrovičtí zahrávali rohový kop a Madecký hlavičkoval nebezpečně nad bránu. Ve 27.minutě uviděl žlutou kartu hostující Filipek.

Petřvaldští využili prakticky první větší příležitost v utkání, kdy se k míči dostal Gorovič a lobem nachystal míč zakončujícímu Sklepkovi a ten propálil Krótkiho v bráně Interu 1:0. Sklepek, tak pokračoval v gólové šňůře z minulého utkání.

Hosté přispěchali s odpovědí, ale Czyže výborným vyběhnutím vychytal Janča. O tři minuty později se blýskl skvělým reflexem Krótki, který na druhé straně vychytal ve stoprocentní šanci Budinu, který z voleje napálil jen petrovického brankáře. V dalším průniku se ocitl, Horák, toho ale domácí Knor dokázal zastavit alespoň rohovým kopem.

S přibývajícím deštěm ubývalo šancí a poločas tedy skončil lépe pro domácí 1:0.

 

Videozáznam z utkání:

Rozhodnutí přišlo s úderem poslední minuty

Druhá půle už se netýkala oslavence v bráně domácích. Janča osluvující narozeniny přepustil místo Pokornému. Sedm minut po startu druhé půle unikal Horák domácí obraně a Knor zatáhl za ruční brzdu a uviděl žlutou kartu. Poté chyboval v rozehrávce domácí Večeřa a jeho myšlenku vystihl Denis Chmelař, který táhl protiútok, avšak obrana jej odvrátila na rohový kop. Prodloužený rohový kop si na zadní tyči našel Madecký, který nadvakrát protlačil míč až do sítě a vyrovnal skóre na 1:1. 

 

Remízový stav ovšem nevydržel dlouho. Do brejku 2 na 2 se dostal Gorovič a jejich postup rychle doplnil zprava Podhorný, který nakonec dostal míč a uklidil jej do sítě 2:1. Čtvrt hodiny před koncem bylo opět srovnáno. Vyraženou střelu si našel Horák a doklepl ji do sítě 2:2. Utkání spělo k remízovému konci a chýlilo se ke konci. V 90.minutě ovšem petrovičtí naposledy nakopli dlouhým míčem rychlonohého Horáka, který z poloviny hřiště utekl v souboji 1 na 1 domácímu obránci a otočil vývoj utkání ve prospěch hostí na konečných 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: Jak už se říká podle tradice se vítězná sestava nemění a v tomhle zápase to platilo, ale muselo dojít ke dvěma změnám a to hned v obraně, kdy nám chyběl Lukosz a Volný, kam se posunul Varga a Wodecki. Do Petřvaldu jsme jeli s tím, že to bude zápas na ostří nože, až do poslední minuty. Ovšem my chtěli navázat na předchozí zápas kdy jsme brali všechny 3 body. Šancí jsme měli dost, ale bohužel jsme je nedokázali proměňovat. Díky bohu že máme rychlonožku Petra Horáka, který v 90. minutě pláchl domácí obraně a o osudu zápasu rozhodl v náš prospěch. Ovšem i já musím již v druhém zápase vyzdvihnout výkon svého mladého kolegy mezi tyčemi Filipa Krótkého, kterému také tenhle zápas vyšel a jsem rád, že si dělíme minutáž a jeden druhého podporujeme.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] (46. D. Pokorný [-] ) - J. Večeřa [-] , O. Cudrák [-] , P. Bílý [-] , M. Gorovič [-] - J. Goldbricht [-] , J. Sklepek [-] (81. R. Novotný [-] ) , D. Podhorný [-] , M. Sobek [-] , D. Knor [-] - T. Budina [-] -

TJ Internacionál Petrovice
F. Krótki [-] - P. Czyž [-] , R. Madecký [-] (83. F. Filipek [-] ) , D. Chmelař [-] (61. D. Herman [-] ) , D. Filipek [-] - P. Fic [-] , P. Horák [-] (87. M. Petr [-] ) , S. Varga [-] , M. Brzóska [-] , J. Martikán [-] - J. Wodecki [-] (61. D. Buřík [-] ) -

ŽK: 52. D. Knor , 61. M. Gorovič - 27. D. Filipek , 62. D. Chmelař .
Místo: Petřvald. Počet diváků: 200. Rozhodčí: ČUBA Daniel - KLEČACKÝ Marek, KIŠKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady tento zápas bude na ostří nože, kluci z Interu budou chtít navázat na svůj předešlý zápas, kde vyhráli a v Petřvaldu budou chtít bodovat.