Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola mezi Oldřichovicemi a Věřňovicemi skončil plichtou


Branky


21

Hned v prvním jarním kole se proti sobě postavil první celek tabulky s tím druhým. Vedoucí Oldřichovice toužily minimálně udržet, stejný bodový rozdíl na svého nejbližšího pronásledovatele a aktuálního soupeře z Věřňovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel ovlivnilo brzké vyloučení

V táboře obou celků nedošlo během zimy k nějakým velkým změnám. Domácí tým jen kosmeticky upravil soupisku, věřňovičtí byli o něco aktivnější, když do svého týmu přivedli Mikšoviče, Halfara a Lukšu. Ten se však, vzhledem k velké účasti, nevešel ani na lavičku. Hostujícímu celku také citelně chyběl David Čopík a k dispozici nebyli ani Matěj Kubiš s Janem Čerešňou.

Utkání lépe začli domácí, kteří měli první velkou šanci, Novotný však v gólovce přestřelil. Ve 12.minutě přišel klíčový moment utkání. Bašanda zahrál při lobu Chalkidise rukou mimo vápno a uviděl červenou kartu. Brzké vyloučení brankáře odnesl Samek, kterého nahradil Cymorek. Pro domácí navíc přišla další pohroma. V 17. minutě zakroutil rohový kop přímo do brány Jakub Kubiš a věřňovičtí šli do vedení. Krátce před koncem první půle to mohlo být o dva góly, ale hlavička Lubojackého skončila na břevně.

 

Věřňovičtí nakonec byli rádi za bod

Slabý výkon v přesile hrajících Věřňovic pokračoval i po změně stran. A toho domácí dokonale využili. V 61. minutě využil nedorozumnění ve věřňovické obraně Novotný a srovnal. Navíc za dalších šest minut si vyskočil na rohový kop nejvýše Očadlík a obrat byl dokonán. Zaskočení zelenobílí začli hrát aktivněji až deset minut před koncem. Nejprve nebezpečně pálil Hruška a už v nastaveném čase Chalkidis neusměrnil pěkný centr Vondráka do brány. Špatný odkop od brány však nasměroval věřňovické hráče k vyrovnání. Akci na tři doteky a pěknou přihrávku Wojtase nakonec procedil za záda Cymorka Chalkidis.

První dva celky tabulky si tak ve šlágru kola rozdaly po bodu a situace v tabulce se nijak dramaticky nezměnila. Oldřichovice v dalším kole zajíždějí na půdu Lískovce, věřňovický tým doma přivítá rozjetou Bašku. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Josef Stachurčík - vedoucí mužstva: Utkání jsme začali náporem a v 6.min. postupoval na branku soupeře Novotný, ale bohužel přehodil brankáře i branku. Ve 12.min. dostal náš brankář Bašanda ČK za hraní míčem rukou mimo pokutové území. Museli jsme přeskupit řady a začít bojovat o každý míč. Hosté šli do vedení v 17 min.kdy nás překvapili gólem přímo z rohu. Zahrozili ještě jednou když v závěru poločasu opět z rohu nastřelili břevno. Ve druhém poločase se kluci semkli a začal boj. Dovolím si tvrdit, že druhý poločas jsme soupeře přehrávali a podařilo se nám otočit skóre Novotným a Očadlíkem na 2:1. Měli jsme i další šance,ale bohužel Vlachovič mířil nad. Až v samém závěru se hostům podařilo vyrovnat. Na hráče jsem hrdý jak utkání odmakali, ale bohužel za skvělou práci nebyli odměněni třemi body. Odvrátilo se od nás štěstíčko, ale věřím, že ten pán nahoře nám to vrátí v dalších utkáních!!




Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Samek [-] (13. V. Cymorek [-] ) , D. Očadlík [-] , P. Novotný [-] , J. Walek [-] - T. Kisza [-] (82. M. Walek [-] ) , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] (82. M. Niemiec [-] ) , M. Huťka [-] , T. Vlachovič [-] (73. O. Zoubek [-] ) - L. Mendrok [-] (73. R. Janeček [-] ) -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - M. Koschny [-] , R. Lobodinský [-] , N. Chalkidis [-] , J. Mikšovič [-] - J. Swaczyna [-] (39. L. Koník [-] ) , K. Lubojacki [-] (55. J. Vlček [-] ) , J. Vondrák [-] , P. Pavlík [-] (78. J. Wojtas [-] ) - J. Kubiš [-] , D. Pisarčík [-] (78. F. Hruška [-] ) -

ŽK: 41. J. Cienciala , 50. M. Samek , 82. T. Kisza , 91. V. Cymorek - 19. J. Swaczyna , 56. P. Pavlík . ČK: 12. P. Bašanda .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: BANOT Vojtěch - PASTERČÁK Jozef, URBÁNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Sekanina
Tip experta: remíza

Šlágr prvního s druhým přijde hned v úvodu jarní části. Oba týmy jsou velmi fotbalové a kvalitní. Věřňovice se budou dle mého názoru hnát více za vítězstvím, ale domácí se doma porazit nenechají. Proto očekávám remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza