2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště vybojovaly tři body v Horním Žukově


Branky


4. J. Bolec , 32. J. Bolec - 12. R. Vlček , 41. J. Pohludka , 63. J. Palus
21

Doslova aprílové počasí zažili a celkem 5 branek viděli diváci na hřišti v Horním Žukově, kam zajížděly k úvodnímu zápasu nové sezóny Sedliště, které v podzimním utkání zvítězily vysoko 7:1. Při pohledu na sestavu domácích však bylo jasné, že se bude jednat o úplně jiný zápas, protože v základní sestavě domácích figurovalo oproti prvnímu utkání 8 nových hráčů. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství nabídlo čtyři branky

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří zatlačili domácí na jejch polovinu a vytvořili  první šanci. Ale z první branky se již ve 4. minutě radovali domácí, když první útok domácích proměnil  Bolec 1:0. O několik minut později, po faulu  domácích na hostujícího Sekaninu, poslal míč před bránu Piekarczyk, ale domácí brankář tento pokus vychytal. Hosté se vyrovnání dočkali ve 12. minutě, kdy se z cca 25 metrů parádně pod břevno trefil Vlček. Již o 2 minuty později domácí Kawulok ohrozil bránu hostů, ale jeho tečovaná střela skončila pouze na boční síti. Do vedení se domácí dostali po půlhodině utkání, kdy si přihrávku do pokutového území  nešťastně srazil do vlastní brány hostující stoper. Závěr prvního poločasu patřil hostům, po faulu na Mokroše míč před bránu naservíroval Sekanina. Míč se nejprve dostal k Vlčkovi, od něj k Pohludkovi, který zakončil na poločasový stav 2:2.

 

Rozhodl Palus

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, kteří domácí bránu ohrozili již krátce po začátku, kdy Merta po přihrávce Paluse vyzkoušel pozornost domácího brankáře, ten ale míč bezpečně ukryl ve své náručí. Těšně mimo branku hostů skončila také šance domácích z 56 minuty utkání. Podobně také skončil pokus hostujícího Jiříčka o 5 minut později, jeho střele předcházel faul na Vlčka. Do vedení se tak hosté dostali v 63 minutě po rohu, kdy se hlavou trefil Palus. Závěr utkání si již hosté pohlídali, a  z Horního Žukova si vezou důležité 3 body po vítězství 2:3.

 



Ohlasy k zápasu


Slovan Horní Žukov
Jakub Bolec - hráč: Do zápasu jsme vystoupili dobře, hned ze startu jsme dali první gól. Za 8 minut hosté srovnali ale nám se podařilo vstřelit gól na 2:1. Chtěli jsme vedení udržet do poločasu ale bohužel hosté ve 41. Minutě opět srovnali. První poločas tedy skončil po vyrovnané hře 2:2. Druhá půle byla dle mého pohledu taky velice vyrovnaná. Bohužel já neproměnil obří šanci kdy jsme mohli jít do vedení 3:2. Hosté poté z rohového kopu otočili zápas. Po prohraném prvním jarním zápase jedeme do Hnojníku s jasným cílem a to je zisk tří bodů.




Sestavy


Slovan Horní Žukov
D. Kubalík [-] - A. Kawulok [-] (80. R. Vašek [-] ) , O. Saleh [-] , J. Jelínek [-] , O. Sojka [-] - D. Podaný [-] , J. Bolec [-] , D. Podaný [-] , J. Pokorný [-] - J. Hlávka [-] (80. L. Kondziolka [-] ) , M. Křupala [-] -

FK Sedliště
D. Majer [-] - Z. Piekarczyk [-] , O. Mokroš [-] , P. Mojžíšek [-] (67. D. Kaloč [-] ) , R. Vlček [-] (80. R. Papřok [-] ) - T. Sekanina [-] , K. Jiříček [-] , J. Palus [-] (80. R. Krpel [-] ) , J. Pohludka [-] - M. Merta [-] (82. M. Krejčok [-] ) , M. Hammer [-] -

ŽK: 25. A. Kawulok , 88. D. Podaný - 36. K. Jiříček .
Místo: Horní Žukov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: REVAJ Jakub - ČIPEL Matyáš, MALIK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Sekanina
Tip experta: výhra hostů

Horní Žukov je velice nepředvídatelný tým. V úvodu podzimní části se jim moc nedařilo, ale poté obrali o body celky z vyšších pater tabulky. Jejich soupeř ze Sedlišť je podle mě mnohem fotbalovější, absolvoval soustředění ve Viganticích a bude kvalitně připravený.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů