1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně vrátila Hnojníku podzimní porážku


Branky


20

Úvodní jarní kolo zavedlo fotbalisty Hnojníku na hřiště čtvrté Vendryně. Hosté se po podzimu nacházeli sice na 8.pozici, nicméně od jejich hostitele je dělil pouhý 1 bod. Vyrovnanost tabulky po podzimní části dokumentuje, i podzimní vzájemné střetnutí, které ovládl Hnojník nejtěsnějším rozdílem 1:0. Duel tedy sliboval vyrovnaný souboj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková remíza

Domácí vstoupili do zápasu skvěle, už po několika sekundách si vypracovali velkou šanci , ale hosté tuto nekoncentrovanost na začátku utkání přežili. Silný vítr v zádech hráčů Vendryně se projevil v prvních desíti minutách velkým tlakem, ale překvapivě jsme mohli jít do vedení hosté, a to, v 11.minutě. To Bolek zahrál skvěle rohový kop, bohužel na míč nedosáhli ani Rusz, ani Bauman. Ve 24.minutě se mohl prosadit Lachowicz, ale jeho střelecký pokus byl zblokován. Ve 27.minutě se rovněž neprosadil ve velké šanci domácí kanonýr Ben Klus. Asi největší šance prvního poločasu byla na straně hostů, to Rusnok se prokličkoval do pokutového území Vendryně, ale střela neměla razanci na změnu skóre. Poločas tak končí bezbrankovou remízou.

Rozhodla jediná branka

I do druhého poločasu lépe vstoupili domácí, ale ani Klus ani Lasota se gólově neprosadili v padesáté a padesáté deváté minutě. V 63.minutě se zranil Lachowicz, nahradil ho Hradil a svěřenci trenéra Martynka toho hned využili. Dlouhý balón za hostující obranu připravil Szarzec pro Lasotu a ten mířil přesně 1:0. Snaha o vyrovnání byla na hře hostů patrná, obránce Rusz se posunul na hrot a mohl to být právě on, kdo mohl srovnat skóre utkání, ale ani v 73. ani v 89.minutě se neprosadil. Zvlášť hlavička v závěru utkání měla být gólová. V nastaveném čase pískl rozhodčí Brezovský penaltu, ale golman Klus stejně jako na podzim proti Bašce ji vychytal, neúspěšný střelec byl Szarzec. Závěr utkání byl hektický, domácí před pokutovým územím faulovali, k míči se postavil Bolek, ale těsně minul branku.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Dobré body proti soupeři, který nám nedal nic zadarmo. Škoda, že jsme nedokázali proměnit šance, které jsme si vypracovali už dříve, protože by byl zápas mnohem klidnější. Ten jednogólový náskok je vždy zrádný. Každopádně za vítězstvím jsme si šli od samého začátku a všechny body zůstaly zaslouženě u nás.

TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Do utkání jsme vstoupili hrůzostrašně, mohli jsme inkasovat už po prvním nákopu do naší obrany. Postupně jsme hru vyrovnali, ale v útočné fázi jsme byli bezzubí, až na roh Bolka a šanci Rusnoka jsme toho příliš nepředvedli, naštěstí obrana pracovala zodpovědně a brankář Klus je jistotou. Takže poločasový výsledek 0:0 jsme brali. Bohužel se naplnily moje slova, že o utkání rozhodne jedna branka. Když v nastaveném čase kopal trestňák Dominik Bolek, byl jsem přesvědčený, že to skončí remízou, bohužel tomu tak nebylo. Dobrá zimní příprava je tak zapomenuta. Se Žukovem to musí být za 3 body!



Sestavy


TJ Vendryně
O. Chlebek [-] - A. Lasota [-] (88. J. Lysek [-] ) , D. Neuman [-] (65. A. Safak [-] ) , J. Szarzec [-] , R. Sikora [-] - M. Hulboj [-] , M. Safak [-] , F. Lukosz [-] - D. Szymczyk [-] , B. Klus [-] (86. D. Sikora [-] ) , J. Jochymek [-] -

TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - J. Rusnok [-] , J. Glac [-] , P. Příborský [-] , D. Bolek [-] - J. Lachowicz [-] (64. J. Hradil [-] ) , J. Kozel [-] , P. Rusz [-] , M. Bauman [-] - L. Brzuchanski [-] , J. Probosz [-] (78. J. Moškoř [-] ) -

ŽK: 26. D. Szymczyk , 90. R. Sikora - 44. J. Glac .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 68. Rozhodčí: BREZOVSKÝ Tomáš - HERDA Tomáš, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Sekanina
Tip experta: výhra domácích

Vendryně na podzim ukázala své přednosti. Jsou nesmírně silní v osobních soubojích. Soupeře přehrají spíše v tomto směru než svou fotbalovostí. Hnojník v zimě posílil, takže to podle mě bude vyrovnaný zápas. Šťastnější na konci však budou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích