1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 17:30

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/VIDEO/ROZHOVOR: Špatná koncovka, brejky a rozhodčí.


Branky


3

Věčně druhé Záblatí, takto okomentoval trenér Záblatí sezónu. Do posledního zápasu nastoupilo Záblatí proti Vítkovícím. Vítkovice se snažily setrvat v top pětce s mladíky v sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spravedlivá remíza.

Do zápasu vstoupili lépe domácí, když v 1. minutě po závaru v šestnáctce Záblatí vstřelili gól, ale po ruce Jiřího Holcmana nemohla být uznána. Do hry se dostali i hosté, kteří se pomocí rychlých brejků dostávali poměrně snadno do obrany Vítkovic, jedním z důvodů, proč nebyla obrana Vítkovic tak pevná, mohl být přesun kapitána Tydlačky ze stopera, na hrot. V 5. minutě po velmi zajímavé šanci hostů, vytáhl skvělý zákrok domácí brankář Hypš. Tlak hostů se postupně zvyšoval a v 11. minutě, vinou nejspíš špatného výhledu, brankář Hypš za svá záda pustil ne až tak nebezpečnou střelu Davida Dendise. Hrozily i Vítkovice a to hlavně ze standartek, ze kterých byly poměrně dost nebezpečné, hlavně rohových kopů se domácím naskytlo až přespříliš. V 22. minutě nejprve lehké zaváhání brankáře Hypše, když mu balón vypadl z rukou, ale následnou dorážku skvěle vychytal, chvíli ale musel rozdýchávat nějakou bolístku. V 26. minutě zaváhala záloha domácích, poté tažení míče Dušanem Sochem, který dobře nahrál, ale následná střela jeho spoluhráče skončila vedle branky. Do hry se poté opět dostávali i domácí a z následného rohu ve 36. minutě, po nádherném centru Vítka skóroval hlavou, kdo jiný než kapitán Tydlačka a srovnal tím skóre na 1:1. Do konce poločasu byl fotbal nahoru, dolů a do šaten se šlo za remízového stavu.

Smůla domácích

Do druhého poločasu naopak vstoupili lépe hosté, když už po 4 minutách hry poslal znovu do vedení Walecki. Domácí určitě v druhém poločase výkonnostně horším týmem nebyli, vytvářeli si hromadu nadějných pozic a zajímavých šancí ke skórování, jenže je trápila koncovka, občas i předfinální a finální fáze, kdy buď zbytečně kombinovali nebo naopak v možnosti, kdy mohli přihrát do lepší, to zhodnotili špatně. V 68 minutě po jednom z mnoha brejků Záblatí navýšil náskok hostů Dušan Socha. Po 74. minutě, kdy z dalšího brejku hosté opět skórovali se domácí dostávali více do tlaku, dokonce po střele Tydlačky orazítkovali i tyč, ale gól se jim už vstřelit nepovedlo. Utkání tedy skončilo 1:4

 

Fanoušci domácích velmi nadávali na výkon rozhodčího v zápase, který po zákrok na Holcmana neodpískal penaltu, kdy byl v pokutovém území zasažen do hlavy. Žlutou kartu viděl i domácí Tydlačka, nejspíš za nějaké slovíčko nebo protesty vůči rozhodčímu.

 



Sestavy


MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - A. Posmyk [-] (55. Š. Staniek [-] ) , T. Pastrňák [-] , R. Vítek [-] , L. Tydlačka [-] , J. Holcman [-] , D. Pilch [-] , P. Kunz [-] (76. A. Pavlišinec [-] ) , D. Surovec [-] (46. M. Rygol [-] ) , A. Gráf [-] , J. Tamajka [-] (69. D. Trojanovský [-] )

FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - P. Bijok [-] (74. L. Hájek [-] ) , D. Bratovanov [-] , L. Walecki [-] , D. Socha [-] , J. Tomáš [-] (69. M. Šindler [-] ) , T. Janoš [-] , J. Skokan [-] , L. Pluta [-] , D. Dendis [-] , A. Galusek [-]

ŽK: 65. L. Tydlačka - 67. D. Dendis , 75. J. Skokan , 83. D. Bratovanov .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOLEC Jakub - SLANÝ Jan, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů