1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyrovnaná partie


Branky


6

Vyrovnaný zápas s mírnou převahou Hlubiny, která dovede s každým vyhrát, ale také prohrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

V první půli měli relativní převahu domácí, kteří dobře kombinovali až do 20. minuty. Domácí se dostávali do velkého množství zakončení, ale střelba byla z málo nebezpečných pozic. V 17. minutě se zpoza vápna prosadil dorostenec Tomáš Bernatský a Hlubina šla do vedení. Domácí měli problém s předfinální a finální situací, kde nedokázali být stoprocentní a tudíž nedokázali přidat další branku. Do hry se potom dostávaly i Šilheřovice, domácí špatně dostupovali a propadával střed zálohy i obrana, přesto si Šilheřovice žádnou velkou šanci nevytvořily.

Vyrovnání, brejkové situace

Hlubina do druhého poločasu udělala tři změny, do hry se dostal Adam Procházka, Michal Krištof a Michal Šebestík. Za hosty šel do druhého poločasu Vojtěch Hlaušek. Střídání pomohly hlavně Hlubině, která hned více tlačila a celkově se hra zlepšila. Šilheřovice hrozily a spoléhaly hlavně na brejkové situace. V 51. minutě přišla chyba Rudolfa Procházky, který ztratil míč a z následné přechodové situace vstřelil gól hostující Ruslan Tolmachov. Poté se do šancí dostal Bocko a Karel, ale svou příležitost nevyužili, stejně jako následně Bernatský, který elegantně prošel přes tři hráče, ale nakonec svou akci překombinoval. Utkání skončilo tedy za stavu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina B
Marek Bukovský asistent trenéra: “Náš tým může v naší soutěži kohokoliv porazit i s kýmkoliv prohrát, kdy záleží jen na tom, jak danému utkání přistoupíme. To se už jedním i druhým směrem ukázalo v sezóně několikrát a dnes jsme bohužel viděli tu negativní variantu. Byli jsme nedůslední, neochotní pracovat bez míče, nedostupovali jsme soupeřovy hráče, kteří tak měli prostor hrát a v předfinální fázi jsme si buď počínali sobecky, nebo nedostatečně kvalitně. Pro uhájení čtvrtého místa budeme muset doma v posledním kole patrně porazit mistrovskou Píšť, což ale s podobným výkonem půjde jen těžko. Na druhou stranu ale věřím, že náš tým má vše potřebné, aby poslední zapas zvládl, je to jen o našich hlavách a našem přístupu.”




Sestavy


TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - P. Karel [-] , M. Tóth [-] (46. M. Šebestík [-] ) , J. Hommes [-] , D. Sztasak [-] (46. M. Krištof [-] ) , P. Petrov [-] (46. A. Procházka [-] ) , J. Cinik [-] , T. Bernatský [-] (83. M. Vincenc [-] ) , E. Bocko [-] , M. Kočner [-] , R. Procházka [-] (72. J. Stejskal [-] )

TJ Sokol Šilheřovice
V. Drobec [-] - D. Volný [-] , R. Tolmachov [-] , D. Lukáš [-] , R. Ničman [-] , A. Hanus [-] , P. Redzina [-] , P. Petr [-] , A. D' [-] , D. Novák [-] , P. Pražák [-] (46. V. Hlaušek [-] )

ŽK: 11. J. Cinik , 51. R. Procházka , 85. P. Karel - 64. P. Petr .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: THIEMEL Karel - KOLEČKÁŘ Antonín, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Rostislava Švec
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru domácích. Myslím, že kvalita kádru je jednoznačně na její straně. Silherovice vyměnili trenéra, ale na Hlubine tato změna stačit nebude.

Tip: výhra domácích