Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest gólů, nudný první poločas


Branky


6

Darkovice v posledních utkáních předvádí skvělé výkony, proti Třebovím je nečekalo nic lehkého, ale opět se mohly pyšnit skvělým výkonem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nulový první poločas nic zajímavého nenabídl.

První poločas toho moc nenabídl, celkově pro fanoušky nic zábavného, pokud nejste fanouškem defenzivního fotbalu. Hosté v okleštěné sestavě domácím úspěšně vzdorovali a spoléhali na své brejky. Hosté se mohli prosadit po šancích Zápotočného a Sebaka, ale tyto příležitosti skvěle vychytal domácí brankář Chlappek. První poločas už dál nic nenabídl a stav zůstal 0:0.

Bohatá gólová nálož

Začátek poločasu už přinesl fotbalovější průběh, ve 47 a 49. minutě se prosadili Pieknik a Voldán. Domácí začali být dominantní, což bylo na dalším průběhu velmi znát. Další branka sice přišla až na zlomku 70. minuty, to ale bohužel vše nebylo, hosté začali být úplně odevzdaní, se zápasem už tedy nic udělat nedokázali. Přicházela 80. minuta a skóre po dvou gólech Malíka už bylo 5:0. Poslední šestý gól vstřelil v 88. minutě Poštulka a utkání tím i skončilo.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Dominik Novák hráč: První poločas byl z naší strany nic moc. Nehráli jsme to, co jsme chtěli. Druhý už byl o dost lepší, čímž jsme byli odměněni 6 góly.

SK Slavie Třebovice
Hrající trenér Rosťa Švec: Přijeli jsme bez několika hráčů a někteří další stihli dopoledne před zápasem ještě turnaj. Podle toho vypadal náš výkon. První poločas to ještě šlo, druhý jsme už byli odevzdaní a bez pohybu, navíc nás nepodržel ani brankář. Někteří hráči našeho kádru by si měli sáhnout do svědomí. Rychlá odpověď



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - L. Poštulka [-] - N. Chotár [-] , D. Novák [-] , D. Lukáš [-] (46. A. Tvrdý [-] ) , P. Vyletělek [-] , J. Voldán [-] , M. Burý [-] (50. P. Malík [-] ) , P. Michálek [-] , J. Vyletělek [-] , A. Pieknik [-] (70. P. Vyletělek [-] )

SK Slavie Třebovice
R. Horejsek [-] - V. Kožušník [-] (80. J. Míl [-] ) , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , J. Chrastina [-] , L. Zápotočný [-] , F. Šebák [-] , T. Pašnik [-] (65. M. Stárek [-] ) , R. Švec [-] , D. Altman [-] (53. D. Lech [-] ) , F. Balda [-]

ŽK: 31. J. Vyletělek - 31. F. Šebák , 88. M. Orlík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - VOJKOVSKÝ Michael, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Rostislava Švec
Tip experta: výhra hostů

Tady musím tipovat naši výhru. Zápasy s Darkovicemi jsou vždy vyrovnané. Doufám v dobrý fotbal a zábavu pro diváky.

Tip: výhra domácích