Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby: Ofenzivní tažení Píště


Branky


8

Píšť v posledních kolech docela nadělovala proti Třebovicím dala 5 gólů, dokázala udržet čisté konto a ještě o zápas předtím proti Svinovu dokonce nadělila obrovský debakl 12:2. Podobný průběh se dal čekat i proti bodově se trápící Hati, která do Píště zrovna v nejlepší náladě nepřijela, po minulém zápase s Vítkovicemi totiž ztratila body až v závěru a stále se drží na dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké start domácích

Domácí se prosadili hned v úvodu prvního poločasu, kdy v 1. minutě skóroval kdo jiný než Robin Štefek. Na začátku sice měli domácí lehkou převahu, kterou získali po brzkém gólu, hosté se ale chtěli rychle zmátořit z nečekaného úderu a začali být aktivnější, vytvářeli si i nějaké náznaky šancí, které ale nějakou nebezpečnou situací neskončili. Naopak domácím se poté podařilo podruhé skórovat po chybě hostů se znovu trefil Štefek a bylo to 2:0. Tímto stavem poločas i skončil, domácí mohli být s poločasem velmi spokojení, jelikož po prvním střetnutí, které bohužel prohráli se tento zápas vyvíjel úplně jinak.

Žádný zázrak ani překvapení

Ve ddruhém poločase domácí výsledek v klidu kontrolovali, hosté se sice na začátku druhé půle snažili vrátit do zápasu, to jim ale Píšť nedovolila. Do 65. minuty se prakticky nic nedělo, až poté skóroval Pawlenka, to už hosté byli zralí na ručník a to ještě nebyl konec. V poslední deseti minutovce přidal na 4:0 Svoboda a následně završil hattrick Robin Štefek. Zápas tedy skončil stejným výsledkem pro Píšť, jako v minulém zápase a brankář Lukáš Chvěja zaznamenal druhé čisté konto v řadě, to hlavně díky skvělé obraně.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Filip Grabica hráč: Zápas jsme od začátku kontrolovali. Od první minuty jsme vedli 1:0, s výsledkem jsme všichni spokojeni a jedeme dál!

TJ Sokol Hať
Matěj Kupka hráč: Věděli jsme, že jedeme do Píště, který je 100% lídr, což v posledních utkáních doopravdy prokazoval, po jasných výsledcích. My jsme se v zápase kromě jedné vyložené šance k ničemu nedostali, naší největší šanci druhého poločasu jsme bohužel zahodili.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - M. Šec [-] , M. Pawlenka [-] , M. Kyselý [-] , K. Hudeczek [-] (74. L. Svoboda [-] ) , P. Moric [-] (60. T. Kudlík [-] ) , R. Štefek [-] , L. Malcharek [-] , O. Vlha [-] (82. F. Grabica [-] ) , J. Mac [-] , M. Habura [-]

TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] , D. Štverka [-] , F. Olecký [-] , A. Šindler [-] (82. L. Tyleček [-] ) , J. Šindler [-] , D. Plaček [-] (66. J. Holman [-] ) , T. Ochvat [-] , A. Heglas [-] , D. Bach [-] , L. Cigan [-]

ŽK: 32. P. Moric , 35. K. Hudeczek - 38. A. Heglas , 50. V. Machalla , 57. D. Bach .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BANOT Vojtěch - TOMAI Martin, ŠERUDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Tomáš Janoš
Tip experta: výhra domácích

Výhra Píště, s tím soupeřem neztratí a výhru si uhlídají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích