3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO,VIDEO: Skvělý výkon Hlubiny


Branky


8

Zodpovědná obrana, dobrá práce s míčem, kombinační hra a celkově dobrý výkon, tím se mohla pyšnit Hlubina v utkání proti Rychvaldu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Od začátku utkání byli domácí aktivní, nepouštěli hosty do žádných příležitostí, naopak domácí si šance vytvářeli a po krásné průnikové přihrávce Kočnera, se do zakončení dostal Sztasak a otevřel skóre utkání. Domácí se poté ještě dostali do pár akcí, ale z těch skórovat nedokázali. Hosté se až v závěru poločasu dostali k větším příležitostem a to ze standardních situací, které ale k gólu nevedli. Poločas tedy skončil pouze 1:0.

Zodpovědnost a produktivita

Z kraje druhého poločasu se po útoku 3na3 dokázal opět prosadit Sztasak, když to vzal na sebe a zpoza šestnáctky propálil hostujícího brankáře. Celý poločas se obrana Hlubiny držela a stav utkání se z pohledu hostů vůbec nehýbal, prakticky ani nemohl protože domácí doopravdy předváděli skvělý výkon, Rychvald v tomhle zápase doopravdy moc příležitostí neměl a do konce zápasu Hlubina držela dvou brankové vedení, nakonec se povedlo vstřelit ještě jednu branku, po rohovém kopu Šamara hlavou zakončil a zápas tedy skončil 3:0 pro domácí Hlubinu. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina B
Marek Bukovský asistent trenéra: Dnes jsme byli od prvních minut kvalitní při sběru odražených míčů a v kombinaci, což nám přineslo kontrolu nad utkáním. Po vedoucí brance bylo klíčové zvládnout sérii soupeřových standardek ke konci první půle a také rychlý gól ve druhém poločase, který nám dodal potřebný klid. Zápas jsme si pak už zvládli zkušeně pohlídat, jediné co mrzí je lepší proměňování šancí, tam stále cítíme rezervy. Celé mužstvo znovu chválím za poctivý a týmový výkon.




Sestavy


TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - P. Karel [-] , M. Tóth [-] , J. Hommes [-] (33. M. Hlobík [-] ) , R. Šamara [-] (61. J. Cinik [-] ) , D. Sztasak [-] (61. A. Procházka [-] ) , P. Petrov [-] , L. Kovalovský [-] (78. J. Stejskal [-] ) , E. Bocko [-] (78. O. Taritsa [-] ) , M. Kočner [-] , R. Procházka [-]

TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - T. Rozsíval [-] , D. Mikšaník [-] , M. Drnovský [-] , M. Kvasňák [-] , J. Kuznik [-] , J. Vašátko [-] , J. Kaša [-] , D. Chautur [-] (66. P. Vantuch [-] ) , M. Míček [-] (58. M. Dobeš [-] ) , D. Uher [-]

ŽK: 25. L. Kovalovský - 73. M. Drnovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - SIKORA Patrik, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Tomáš Janoš
Tip experta: výhra domácích

Záleží kolik hráčů pošle A-tým Hlubiny na zápas B-týmu a Slavoj se také výsledkově zvednul, ale za mě Hlubině domácí prostředí vyhovuje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích