Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO,VIDEO, ROZHOVOR: Vítkovičtí mladíci otočili zápas s Velkou Polomí


Branky


8

Na začátku utkání sice Vítkovice dostaly smolný gól a trápila je celkově hlavně v prvním poločase rozehrávka, ale nakonec předvedly skvělý výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby v rozehrávce a smolný gól

Do zápasu lépe vkročili domácí, kteří po hlavičce Holcmana mohli jít do vedení, ale hlavička šla bohužel mimo. Poté v 6. minutě z nenápadné šance hostů, smolně pro domácí zapadl centr Rychlého až do brány a stav byl 0:1. Domácí trápila rozehrávka a časté ztráty míče, což se snažila Polom využít, Vítkovická obrana tyto situace naštěstí zvládala vyřešit a zabránit možné šanci hostům. Do zápasu se domácí vrátili ve 29. minutě, kdy po průnikové přihrávce se do šance dostal Matejov a lobem obhodil brankáře Thiemela. Fotbal byl poté nahoru, dolů až do 40. minuty, kdy po faulu přišla standartka pro domácí, kde se pěknou střelou prosadil znovu Matejov a otočil stav utkání na 2:1. Tímto skóre skončil i první poločas.

Skvělý výkon v prvním poločase předvedl hlavně mladý Martin Matejov, který otočil pro domácí nepříznivý stav a celkově byl velmi aktivní, snažil se být i kreativní a hodně podporoval ofenzívu Vítkovic.

 

Rozhovor s trenérem Vítkovic Vítězslavem Moocem.

 

Skvělý druhý poločas od Vítkovic

Ve druhém poločase se domácí po psychické výhodě, kdy odcházeli do šaten za jednobrankového vedení, se dokázali udržet na dobré vlně a svůj výkon dokonce i zlepšit, dařilo se jim vyhrávat souboje, Polom sice občas po nepřesnosti Vítkovic hrozila z protiútoků, ty ale vždy skončili na skvělé obraně domácích. Do 70. minuty prakticky žádná výrazná šance nepřicházela, až v 73. minutě se povedlo přidat třetí branku domácích, když se trefil Holcman. Do konce zápasu se už Polomi zareagovat či se nějak do zápasu vrátit nepovedlo, čehož v závěru domácí ještě jednou brankou Holcmana využili a nakonec pohodlně vyhráli 4:1.

 

Krátký sestřih.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice B
Trenér Vítězslav Mooc: Utkání jsme zvládli, dle mého jsme zaslouženě vyhráli, vyzdvihl bych výkon Martina Matejova a Jiřího Holcmana, kteří dali oba po dvou gólech a odehráli skvělé utkání.

TJ Velká Polom
Jan Stadtherr hráč: Utkání se nám moc nepovedlo, sice jsme hned v 6 minutě dali šťastný gól, a v prvním poločase si vytvářeli dost příležitostí, ty jsme ale využít nedokázali.



Sestavy


MFK Vítkovice B
J. Horký [-] - A. Sýkora [-] (46. D. Pilch [-] ) , M. Kapler [-] , M. Matejov [-] (72. D. Trojanovský [-] ) , M. Michel [-] , D. Surovec [-] , R. Vítek [-] (66. A. Pavlišinec [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Holcman [-] , D. Vadnov [-] , T. Pastrňák [-] (61. J. Hloch [-] )

TJ Velká Polom
J. Thiemel [-] - J. Němec [-] , J. Stadtherr [-] , F. Hyrdel [-] , V. Chromečka [-] , R. Pončík [-] , P. Sztefek [-] , J. Stadtherr [-] , J. Rychlý [-] , D. Cihlář [-] (61. J. Tománek [-] ) , P. Strakoš [-] (77. P. Pončík [-] )

ŽK: 56. D. Surovec - 56. J. Stadtherr , 80. V. Chromečka , 84. F. Hyrdel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMAI Martin - IVANSKÝ Lumír, HORÁKOVÁ Renáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Tomáš Janoš
Tip experta: remíza

Toto by mohl být remízový zápas Vítkovice mají kolísavé výsledky, ale velmi mladý a fotbalově šikovný tým, na 2 stranu polom je těžký soupeř a dostávají málo gólů a dávají docela dost.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích