D. Nováček 45.
R. Pešek 65. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktivita domácích, špatná koncovka, vyrovnaný zápas


Branky


45. D. Nováček , 65. R. Pešek (p.) - 29. D. Volný
8

Střetnutí třetí Hrabové a jedenáctých Šilheřovic bylo v celku vyrovnané a tolik gólů nenabídlo, přestože šance na více branek oba týmy měli, hlavně domácí, které v zápase trápila koncovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný začátek, skvělá koncovka

Domácí do utkání vstoupili velmi aktivně a během prvních 15. minut se dostali do několika šancí, které ale proměnit nedokázali. Postupem času se hra vyrovnála, dokonce se hosté dostali po střele do šibenice od Volného do vedení. Do konce poločasu se prakticky nic výrazného nestalo, až v 45. minutě před odchodem do šaten z rohového kopu se domácí Nováček prosadil hlavou a vyrovnal skóre na 1:1.

 

Pokutový kop a držení výsledku

Ve druhé půli se dařilo domácím diktovat tempo hry a v 65. minutě to přineslo domácím ovoce, kdy dokázali vybojovat penaltu, nařízený pokutový kop Adam Volf, ale proměnit nedokázal, následně se po odhaleném špatném postavení opakovala. Tentokrát se k penaltě postavil Radim Pešek a dokázal jí proměnit. Poté se už hosté kromě diskuzím s rozhodčími k ničemu nedostali, domácí jednobrankový náskok dokázali udržet až do posledního hvizdu rozhodčího. Zápas tedy skončil pro domácí 2:1 a přestože výsledkově to nebylo nijak bohaté utkání, tak domácí předvedli dobrý a zkušený výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Hrabová
Mrva Martin hráč: Zápas jsme mohli rozhodnout prakticky už v úvodu. Sami jsme si to ale zkomplikovali a nakonec jsme museli výsledek otáčet. To se nám povedlo a můžeme slavit 3 body.




Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - M. Šimon [-] , R. Pešek [-] , J. Krpec [-] , D. Nováček [-] , M. Miolla [-] , A. Volf [-] (90. R. Šima [-] ) , A. Havlíček [-] (49. V. Dudek [-] ) , P. Honěk [-] , M. Mrva [-] , J. Kroker [-]

TJ Sokol Šilheřovice
V. Drobec [-] - O. Sládek [-] , P. Lakva [-] , P. Pražák [-] , R. Ničman [-] , A. Hanus [-] , P. Redzina [-] , P. Petr [-] , D. Volný [-] , D. Novák [-] , R. Redzina [-] (59. P. Jakubec [-] )

ŽK: 25. P. Honěk - 25. P. Lakva , 63. V. Drobec , 63. D. Volný , 63. D. Novák , 90. P. Petr . ČK: 86. P. Lakva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - POLOK Viktor, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Tomáš Janoš
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas může být vyrovnaný, ale předpokládám výhru Hrabové, jelikož jsou doma a tam jsou velmi silní, kdežto Šilheřovice bodují spíše doma než venku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích