2:1
(1:0)
74. M. Mrva
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas 23. kola mezi Rychvaldem a Hrabovou.


Branky


35. J. Kaša , 65. P. Vantuch - 74. M. Mrva
7

Utkání bylo v celku vyrovnané, nenabídlo sice moc gólů, ale šancí a brejků bylo k vidění spousta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten za jednobrankového náskoku.

První poločas se odehrával docela ve vyrovnaném tempu. Hrabová dělala velké množství zbytečných chyb v rozehrávce, ale naštěstí z následných akcí to domácí nedokázali potrestat. V 35 minutě zápasu zapadl na první pohled docela nepovedený centr domácího Jana Kaši až do branky hostujícího brankáře Michala Chodury. Hosté si poté vytvořili několik šancí, ale z žádné z nich nedokázali na nepříznivý stav prvního poločasu odpovědět. První poločas skončil tedy pro domácí 1:0.

Chyby se trestají

Ve druhém poločase, po změně stran se Hrabová postupně dostávala do tlaku, ale domácí Rychvald docela často hrozil z brejků. Rychvald ale v žádném z brejkuů nedokázal svou šanci zužitkovat, jelikož je pokaždé zklamala finální fáze. V 65 minutě si pro vysoký centr vyběhl hostující golman Chodura, po souboji s domácím hráčem mu ale míč vypadl a vzhledem k tomu, že to rozhodčí jako faul neposoudil, tak domácí Prokop Vantuch do téměř odkryté branky už jenom lehce dorazil a zvýšil na 2:0. V 74 minutě si nikým nehlídaný Martin Mrva našel centr za obranu a hlavou snížil na konečných 2:1. V závěru se Hrabová pokoušela se zápasem ještě něco udělat a vyrovnat skóre, ale nebezpeční byli spíše domácí a opět hrozili z brejků. Zápas tedy skončil lépe pro domácí a hosté museli bohužel zkousnout prohru.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Hrabová
Hráč Martin Mrva: S naším dnešním výkonem nemůžeme být spokojeni, hlavně v prvním poločase jsme nepředvedli potřebnou kvalitu a to hlavně v kombinaci. Soupeř mohl vstřelit i více gólů a asi zaslouženě vyhrál. Škoda, že jsme si po snížení na 2:1 nevytvořili v podstatě šanci na vyrovnání.



Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - T. Rozsíval [-] , D. Mikšaník [-] , M. Drnovský [-] , M. Kvasňák [-] , J. Kuznik [-] , J. Vašátko [-] (63. P. Vantuch [-] ) , J. Kaša [-] (70. P. Sokolovský [-] ) , L. Kaša [-] (60. D. Chautur [-] ) , M. Míček [-] , D. Uher [-]

TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - M. Ročňák [-] , M. Šimon [-] , D. Nováček [-] , M. Miolla [-] (61. V. Dudek [-] ) , A. Volf [-] , R. Drulák [-] (65. R. Šima [-] ) , A. Havlíček [-] (61. M. Slezák [-] ) , P. Honěk [-] , M. Mrva [-] , J. Kroker [-]

Počet diváků: 301. Rozhodčí: Dytková Šárka - JANTOŠ Pavol, JONSZTA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Boráň

Expert: Marek Bukovský
Tip experta: výhra hostů

1:4. Hrabová si tímto výsledkem poradila s Rychvaldem již na podzim a podobně to dopadne i na jaře. Hrabová uplatní zkušenosti a sílu, rozdíl bude cítit zejména ve středové řadě.

Tip: výhra hostů