Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

22. kolo kanonáda v Píšti.


Branky


4

V tomhle zápase se dal očekávat velký rozdíl ve skóre, domácí Píšť sice v minulém zápase těsně vyhrál v Bohuslavicích 2:1, ale proti poslednímu Svinovu se dalo čekat, že tady se fanoušci nudit nebudou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm gólů v prvním poločase.

Od začátku poločasu Píšť zápas kontroloval, první gól domácí vstřelili hned po 2 minutách, kdy skóroval Hudeczek. Poté v 19 minutě přidal další branku Hudeczek a následně o minutu později Šec. O 3 minuty později se trefil Moric, za pár minut později sice snížil Stralczynski, to byl ale jediný gól hostů v tomto poločase. Domácí přidali ještě do konce poločasu další 3 góly, hattrick zkompletoval Hudeczek a po něm i Šec. Do šaten se tedy šlo za stavu 7:1.

Druhý poločas za jasného stavu.

Zápas už byl rozhodnutý po prvním poločase, což bylo jasné oboum týmům, Píšti už stačilo si jen zápas uhlídat a nikam se zbytečně nehnát. V 50 minutě přidal již osmí gól Píště Foitzik, během pár minut se trefil po čtvrté v zápase Hudeczek a hned po něm Kyselý. Stav 10:1 se držel až do 86 minuty kdy zvýšil na deseti brankový rozdíl Kudlík, jenže hned vzápětí se podruhé prosadili, ale bohužel jen mírnili debakl 12:1, jelikož ke konci zápasu přidal svůj pátý gól Hudeczek.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Filip Grabica hráč: Zápas dopadl dle našeho očekávání, do zápasu jsme šli s tím, že zápas budeme kontrolovat a to jsme splnili. Jedeme dál!




Sestavy


TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - M. Šec [-] (60. L. Svoboda [-] ) , M. Pawlenka [-] (60. F. Grabica [-] ) , M. Kyselý [-] , K. Hudeczek [-] , P. Moric [-] (46. L. Foitzik [-] ) , R. Štefek [-] (61. T. Obrusník [-] ) , L. Malcharek [-] , O. Vlha [-] , J. Mac [-] , M. Habura [-] (61. T. Kudlík [-] )

TJ Vítkovice - Svinov
R. Zmija [-] (46. D. Vojtál [-] ) - P. Olšar [-] (75. L. Fajfr [-] ) , J. Kopčák [-] (55. O. Schwarzer [-] ) , T. Glabazňa [-] , M. Stralczynski [-] , D. Stralczynski [-] , F. Schmidt [-] (55. R. Holberg [-] ) , J. Kraus [-] , D. Vaněk [-] , J. Stralczynski [-] (43. J. Horváth [-] ) , J. Lichovník [-]

ŽK: 31. P. Olšar .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - HRŇA Petr, POBOŘIL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Vítězslav Mooc
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že je to jednoznačné utkání Píšť je aspirant na postup, bude bojovat o ten postup se Záblatím, tady si doopravdy myslím, že domácí vyhrají větším brankovým rozdílem.

Tip: výhra domácích