T. Herudek 75. (vl.)
M. Rygol 82.
2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

22. kolo Ztráta Vítkovic


Branky


75. T. Herudek (vl.) , 82. M. Rygol - 20. F. Šebák , 56. F. Šebák , 57. J. Chrastina , 58. L. Tydlačka (vl.)
4

Vítkovice tentokrát doma přivítaly Třebovice. Domácí usilovali o dotáhnutí 4 místa, kde se držela Hlubina, kterou čekala houževnatá Hrabová, tudíž Vítkovice chtěly využít možného zaváhání jednoho z předních týmů tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný první poločas pro hosty.

Do zápasu vstoupili lépe mladíci z domácího týmu, kteří "zkušené" hosty přehrávali. Hosté se snažili hrát zodpovědně do obrany, což se jim dařilo, domácí do vážnějších příležitostí nepouštěli a čekali na možnost protiútoku. To se povedlo v 20 minutě, kdy Šebák běžel sám z boku na brankáře domácích Hybše a střelou na zadní tyč otevřel skóre. Poté se domácí opět snažili překonat zformovanou obranu Třebovic, to se jim ale nedařilo a tudíž se do šaten odcházelo za stavu 0:1.

Pětigólový poločas

V druhém poločase se domácí snažili svým náporem dělat problém obraně soupeře, ta ale stále držela velice pevně, doopravdy předváděla skvělý výkon. Hosté zápas rozhodli během tří minut, kdy se v 56 minutě trefil znovu Šebák a hned o minutu později Chrastina, domácí pak už jen dorazila čtvrtá branka, kterou si dal sám hráč Vítkovic, Tydlačka. Na Vlastní góly se to v 75 minutě vyrovnalo, kdy si smolný vlastní gól dal Herudek, stav byl tedy 1:4. Domácí následně ještě snížili v 82 minutě, po gólu Rygola, to bylo ale z jejich strany vše a zápas tedy bohužel pro domácí skončil 2:4. Domácím evidentně hodně scházel trenér Mooc, který na tomto zápase, kvůli překrytí zápasu ženského týmu být nemohl.



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice B
Trenér Vítězslav Mooc: Co vím výkon uplně optimální nebyl, ale jedeme dál, na 4 místo ztrácíme 3 body.

SK Slavie Třebovice
Rostislav Švec hrající trenér: Do utkání jsme šli s cílem eliminovat pohyb, který se dal od mladých kluků v domácím dresu očekávat, což se nám koncentrovaným výkonem podařilo. Pochvalu za výkon zaslouží všichni hráči, kteří šli na hřiště.



Sestavy


MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - E. Boafo [-] , M. Matejov [-] , T. Pastrňák [-] , J. Střižík [-] (46. D. Pilch [-] ) , O. Tarasenko [-] (59. A. Sýkora [-] ) , R. Vítek [-] , L. Tydlačka [-] , J. Holcman [-] , M. Rygol [-] , D. Surovec [-]

SK Slavie Třebovice
L. Galvas [-] - T. Herudek [-] , D. Lech [-] (62. M. Stárek [-] ) , P. Hruzík [-] , F. Balda [-] (67. T. Pašnik [-] ) , M. Orlík [-] , J. Chrastina [-] , M. Schvarz [-] , F. Šebák [-] , R. Švec [-] (72. M. Chodílek [-] ) , Z. Červenka [-]

ŽK: 60. D. Pilch , 83. M. Rygol - 64. T. Herudek , 65. M. Schvarz , 66. J. Chrastina , 80. M. Stárek , 89. L. Galvas .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: KOTAS Adam - CHÝLEK Martin, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Vítězslav Mooc
Tip experta: výhra domácích

My samozřejmě nechceme nic podcenit a myslím si, že vyhrajeme vyšším brankovým rozdílem. Chceme se posunout na to vytoužené 4 místo.

Tip: výhra domácích