Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

21. kolo přehledně: Trápení Hatě


5

Hať doma přivítala Hlubinu, dalo se čekat že to tým, který bojuje o udržení proti týmu z top pětky jednoduché mít nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatná koncovka hostů, minimální aktivita domácích.

Utkání bylo od začátku plné soubojů, také šlo poznat, že proti sobě hrají týmy z opačných konců tabulky. Hosté si už v první půli vytvořili několik zajímavých příležitostí, které ale proměnit nedokázali, dvakrát mířili vedle a jednou do spojnice. Domácí hrozili minimálně, prakticky jen ze standardních situací, které vyřešil brankář Chudý. Před poločasem se diváci přeci jenom dočkali gólu bohužel pro domácí skóre otevřel Procházka po pěkném průniku.

Kombinační fotbal hostů

Ve druhé půli začali hosté lépe kombinovat, což domácím dělalo docela problém a na míč se dostávali jen sporadicky. Hostům se ne a ne podařit přidat druhý gól, poté zahrozil za domácí Hať Plačka, kterého ale skvěle vychytal Chudý. V 64 minutě skóroval opět Procházka a Hlubina šla do dvoubrankového vedení, kdy se hosté dostali už do větší pohody. Hať ale nic vzdávat nechtěla a byla dál aktivní, bohužel pro ní obrana hostů držela pevně a žádné drama nedovolila. Naopak se Hlubině podařilo potřetí skórovat z kopačky Kovalovského.

Obě strany se shodly, že padlo až moc karet a vedení ze strany hlavního sudího bylo velmi chaotické.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Matěj kupka hráč: Bohužel soupeř trestal naše zbytečné chyby

TJ Unie Hlubina B
Marek Bukovský asistent trenéra: Musím celý tým pochválit za to, že jsme zápas zvládli v hlavách. Věděli jsme, že nás po všech stranách čeká náročné utkání a že jej můžeme zvládnout pouze pokud budeme ve všech situacích pracovat jeden za druhého.



Sestavy


TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] (79. D. Starowicz [-] ) , D. Štverka [-] , F. Olecký [-] , A. Šindler [-] (59. J. Šindler [-] ) , D. Plaček [-] , T. Ochvat [-] , P. Twrdý [-] , A. Heglas [-] (79. D. Bach [-] ) , J. Machalla [-] , L. Cigan [-]

TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - P. Karel [-] , J. Hommes [-] , D. Sztasak [-] (73. R. Šamara [-] ) , J. Podraza [-] (81. E. Bocko [-] ) , P. Petrov [-] (81. M. Urbánek [-] ) , J. Cinik [-] , R. Kalay [-] (54. L. Kovalovský [-] ) , A. Procházka [-] , M. Kočner [-] , R. Procházka [-]

ŽK: 50. A. Heglas , 56. J. Machalla , 82. F. Olecký , 83. T. Ochvat , 83. D. Štverka - 14. D. Sztasak , 35. M. Kočner , 45. R. Kalay , 45. J. Cinik , 56. M. Tóth , 64. A. Procházka .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - CHÝLEK Martin, MATULA Sebastián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů