2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

21. kolo přehledně: Souboj Hrabové proti Darkovicím.


Branky


5

Domací Hrabová nacházející se na třetím místě tabulky přivítala desáté Darkovice. Šlo o velmi soubojový fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích v první půli

Začátek přinesl vyrovnaný a soubojový fotbal, bez zjevné převahy. Hosté se snažili rozehrávat od vlastní brány, což bylo velice riskantní a moc se jim to nevyplácelo. Postupem času se domácí Hrabová dostávala do tlaku, který vyvrcholil v 37 minutě krásnou akcí, ze které se po přihrávce pod sebe trefil domácí útočník Nováček přesně k tyči. Těsně před koncem poločasu mohli domácí ještě navýšit vedení, ale brankář hostů Poštulka předvedl výborný zákrok.

Hrabová držela jednobrankové vedení až do nastavení.

V druhém poločase pokračoval tlak domácích, bohužel se ale nepodařilo žádnou z šancí využít a skvěle bránící obrana Hrabové ani hosty k ničemu prakticky nepustila. V nastaveném čase pečetil výhru Hrabové její kapitán Michal Šimon, po nahrávce pod sebe zakončil tvrdou střelou pod břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Hrabová
Martin Mrva hráč: Podle mého názoru zasloužená výhra, přestože skóre bylo do posledních minut jen o jeden gól. Obrana skvěle bránila a soupeře k ničemu nepustila. Do dalších zápasů musíme zlepšit koncovku a dát více gólů.

FK Darkovice
Dominik Novák hráč: Dělali jsme zbytečné chyby, špatně jsme si přebírali hráče a šance které jsme si vytvořili, tak jsme nedokázali využít. Z naší strany to nebyl moc dobrý zápas ani výkon.



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - M. Ročňák [-] , M. Šimon [-] , R. Pešek [-] (90. V. Dudek [-] ) , D. Nováček [-] , A. Volf [-] , M. Slezák [-] (80. J. Krpec [-] ) , A. Havlíček [-] (81. R. Drulák [-] ) , P. Honěk [-] , M. Mrva [-] , J. Kroker [-]

FK Darkovice
L. Poštulka [-] - P. Vyletělek [-] (59. M. Hanel [-] ) , N. Chotár [-] , D. Novák [-] , P. Tannenberger [-] (62. P. Malík [-] ) , D. Lukáš [-] , J. Voldán [-] , M. Burý [-] , P. Michálek [-] , A. Tvrdý [-] , A. Pieknik [-]

ŽK: 54. M. Mrva - 34. A. Tvrdý , 81. N. Chotár .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - YEGHIAZARYAN Vachik, SAJDOK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích