Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

21. kolo přehledně: Sedm branek v Třebovicích


5

Utkání nabídlo zajímavou gólovou přestřelku, plnou pěkného fotbalu a skvělou atmosféru, také díky hostům kteří přijeli v hojném počtu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napínavý první poločas, plný útočného fotbalu nabídl pět branek.

Lépe do zápasu vstoupili hosté, kteří se hned v páté minutě po gólu Stadtherra ujali vedení, poté se ale až moc s vedením uspokojili a v desáté minutě srovnal Zápotočný. Hra se vyrovnala a domácí po krásné trefě Baldy pod břevno otočili průběh utkání ve svůj prospěch. Za domácí následně navýšil Herudek, ale před poločasem výstavní trefou do šibenice snížil na 3:2 hostující Němec. Balda se Zápotočným se ještě dokázali dostat do šancí, ale pro Třebovice bohužel bez úspěchu. Technicky skvělý poločas ze strany domácích, hosté se snažili svou bojovností výkonem soupeři vyrovnat.

Druhý poločas v režii hostů.

V druhém poločase začaly aktivněji Třebovice, v samostatném úniku se objevil Zápotočný, svým obstřelem sice brankáře hostů překonal, ale ke smůle domácích míč přeletěl i branku. Hosté poté z minima dokázali vytěžit maximum, po krásné střele kapitána Petra Šmída z poza vápna se skóre srovnalo na 3:3. Třebovice byly sice nadále aktivní, jenže je trápila předfinální fáze a samotná koncovka. Toho využila Polom když z pravé strany vyslal perfektní centr střídající Tománek, kterým našel Chromečka, ten míč lehce tečoval přímo do sítě domácích a otočil na 3:4 ve prospěch hostů. Posledních patnáct minut se Polom přesunula do zabezpečené obrany, což jí nakonec přineslo ovoce a těsné vedení dokázala udržet.



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Rosťa Švec hrající trenér: Dnes nevyhrálo lepší mužstvo, ale šťastnější. Hosté snad z pěti střel na branku dali čtyři góly. Fotbal se, ale hraje na góly a v tom nás předčili. Kromě bodů jsme přišli o dalšího zraněného hráče. Začínáme sestavu horko těžko skládat.

TJ Velká Polom
Jan Stadtherr hráč: Velký dík patří fanouškům, kteří opět přijeli ve velmi hojném počtu a podpořili nás. Potom celému týmu, který ukázal vůli bojovat za nepříznivého stavu a taky našemu trenérovi.



Sestavy


SK Slavie Třebovice
R. Horejsek [-] - V. Kožušník [-] , P. Hruzík [-] , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , J. Chrastina [-] , L. Zápotočný [-] , F. Šebák [-] , R. Švec [-] , T. Herudek [-] (82. D. Altman [-] ) , F. Balda [-] (38. M. Stárek [-] )

TJ Velká Polom
J. Thiemel [-] - J. Němec [-] , J. Stadtherr [-] , V. Chromečka [-] (88. V. Vaněk [-] ) , R. Pončík [-] (46. D. Ursacher [-] ) , P. Šmída [-] , P. Sztefek [-] , J. Stadtherr [-] , J. Rychlý [-] (65. J. Tománek [-] ) , D. Cihlář [-] (46. P. Strakoš [-] ) , P. Zahradník [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích