0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 15:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

21. kolo přehledně: povedené utkání Vítkovic


Branky


5

Ve 21. kole jsme mohli vidět, jak se naplňují slova trenéra Vítězslava Mooce, který už po utkání s Darkovicemi věřil, že tým má navíc a rozhodně může hrát v tabulce výše, než doposud.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledkově vyrovnaný poločas

Svinov na začátku začal aktivněji vytvořil si hned z kraje prvního poločasu dvě šance. Vítkovice pak přebraly iniciativu, začaly hrát rychle od nohy do stran a dostávaly se více do hry. Po jednom z několika faulů dostali hosté možnost přímého kopu, kde jej skvěle zahrál Střižík, který míč zatočil přímo do šibenice a Vítkovice šly do vedení. První poločas byly Vítkovice lepším týmem, dostaly se ještě do několika šancí, které ale proměnit nedokázaly a skóre tudíž skončilo těsně 0:1.

Promarněné šance v druhé půli

V druhém poločase mohli hosté vést hned o dva góly, ale Rygol který šel sám na brankáře, svou šanci promarnil. Následně si Vítkovice ještě vytvořily další tři šance, které ale také nebyly úspěšné. Tou úspěšnou byla až krásná akce při přečíslení, kde hostující Holcman šel sám na brankáře, kterého na první pokus sice nepřekonal, následně ale z dorážky se to podařilo Tkačíkovi. Vítkovice šly tudíž do dvou brankového vedení, poté se utkaní přenášelo na obě strany, kde si pak Svinov dokázal vytvořit nebezpečnou šanci, bohužel pro domácí skončila střela pouze na břevně.

Vítkovice dokázaly po šesté za sebou vyhrát a drží aktuálně patou pozici v tabulce.



Ohlasy k zápasu



MFK Vítkovice B
Vítězslav Mooc trenér: Odehráli jsme dobré utkání, ve kterém jsme si vytvořili spoustu vyložených šancí, výsledek mohl být klidně vyšší, kdybychom své příležitosti lépe vyřešili. Vyzdvihl bych výkon mladého Matejova, který hrál doopravdy výborný zápas.



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
L. Fajfr [-] - J. Lichovník [-] (61. J. Kopčák [-] ) , O. Bobčiak [-] , M. Stralczynski [-] , D. Stralczynski [-] (61. J. Horváth [-] ) , F. Schmidt [-] (82. S. Cabadaj [-] ) , J. Tomek [-] , D. Vaněk [-] , J. Stralczynski [-] (46. J. Kraus [-] ) , P. Olšar [-] (74. T. Vykoukal [-] ) , T. Glabazňa [-]

MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - M. Matejov [-] , O. Tarasenko [-] , D. Surovec [-] , M. Rygol [-] (74. A. Tobola [-] ) , A. Sýkora [-] , T. Pastrňák [-] , R. Vítek [-] (52. J. Tkačík [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Holcman [-] , J. Střižík [-] (56. K. Tarasenko [-] )

ŽK: 38. J. Tomek , 44. O. Bobčiak , 64. P. Olšar - 17. O. Tarasenko , 45. J. Holcman , 62. M. Rygol .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: GAŃCZARCZYK Tomáš - DIMUN Michal, POPOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů