3:1
(0:0)
90. J. Mandičak (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá zaznamenala s Dobraticemi další domácí triumf


Branky


59. D. Fajčák , 61. D. Fajčák , 93. P. Bartoš - 90. J. Mandičak (p.)
3

V Tiché byl v sobtou odpoledne k vidění souboj tabulkových sousedů. Šestá Tichá hostila paté Dobratice. Tichá nakonec potvrdila formu v domácích zápasech třemi body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas aneb kdo přišel pozdě, o nic nepřišel

Domácí trenér Kula udělal pro důležité utkání v sestavě hned několik změn. Tyto změny se ovšem v prvním poločase neprojevili. Kdo zavítal v sobotu odpoledne na hřiště v Tiché, mohl sledovat ze začátku velmi opatrné utkání. Šance v prvním poločase ani na jedné ze stran nepřicházely. Hra byla pro fanouška hodně dietní. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu 0:0 a bylo jasné, že do druhého poločasu se musí hra obou týmu zlepšit, aby přišlo otevření skóre. 

Po dietě brankostroj

 Hned v úvodu druhého poločasu přišlo na řadu střídání v dresu domácích. Radima, mladšího z dvojce Švrčků, nahradil Martin Tománek. Tichá po tomto střídání také skóre otevřela. V 58. minutě se zahrávala standartní situace z půlky hřiště. Centr našel domácího Ondřeje Švrčka, který si prvním dotekem posunul míč na hranici šestnáctky a tím druhým jej předložil před brankou osamocenému Danielu Fajčakovi, který ve skluzu dokázal dostat míč za Bockova záda. - 1:0. O chvíli později, konkrétně v 61. minutě se skóre měnilo podruhé. Hostující Mandičák své vyvezení míče do středu hřiště zakončil nepřesnou přihrávkou, kterou vystihl Kunčík. Ten pak pasem vyslal Kociána, který míč nacentroval na zadní tyč na nohu jednoho z domácích hráčů. Ten vrátil míč před bránu Fajčákovi, který svým druhým gólem v podstatě rozhodl o osudu utkání - 2:0. Domácí se poté závěr ještě zkomplikovali. Po zákroku Kudýna na Skotnicu se totiž kopala penalta, kterou bezpečně proměnil Mandičák - 2:1. Dobratice snižující gól nabudil a hnaly se za vyrovnáním. Při posledním rohovém kopu zápasu jim šel na pomoc také golman Bocek. Rohový kop ovšem domácí odvrátili odkopem za půlku hřiště, kde už číhal připravený Bartoš, který měl před sebou snadnou práci v podobě prázdné hostující branky - 3:1. Jelikož rozhodčí zápas ukončil hned po vstřelení třetí branky domacích, nic dalšího se již nestalo. Tichá se tak přiblížila předním příčkám tabulky a vyválčila cenné tři body.

 

zdroj: youtube.com/@fotbalskticha



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Hráči mají mé uznání, nebylo jednoduché se opět po poháru nabudit na dnešního soupeře, ale zvládli jsme to i když se to nerodilo lehce. (zdroj: fotbalskticha.cz)




Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] (53. M. Tománek [-] ) , O. Balcárek [-] , D. Kocián [-] (83. P. Bartoš [-] ) , L. Kunčík [-] , Š. Svoboda [-] , O. Švrček [-] (77. A. Čuport [-] ) , D. Fajčák [-] , L. Tuček [-] , T. Kudýn [-] , T. Kocián [-]

TJ Dobratice
O. Bocek [-] - J. Mandičak [-] , D. Menšík [-] , L. Kantor [-] , M. Šimeček [-] , T. Bařina [-] (70. R. Pařenica [-] ) , L. Somr [-] , O. Skotnica [-] , M. Causidis [-] , J. Mitrenga [-] , A. Kohut [-] (76. A. Březina [-] )

ŽK: 68. J. Mandičak , 91. R. Pařenica .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PETROŠ Radim - PODRACKÝ Pavel, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích