0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotní utkání v Petrovicích gól nenabídlo


Branky


3

Bystřice zavítala k utkání 21. kola do Petrovic u Karviné. Domácí Lokomotiva bodově tápe a ze dna tabulky jí nevyzdvihl ani zápas s Bystřicí. Oba týmy si odnášejí po bodu za bezbrankovou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kantorova šance skončila pouze na tyči

Úvodní půle zápasu (jakožto i zápas celý) příliš fotbalové krásy nepřinesla. Domácí se soustředili především na bránění v hlubokém bloku a rychlé brejky. Jeden z jejich prvních protiútoků skončil střelou těsně vedle Galusikovy tyče. To první šance hostí už byla zajimavější. Kantor se prokličkoval přes několik hráčů až do pokutového území. Jeho následný pokus pouze orazítkoval pravou tyč. Kantorova rána byla nejpřesnějším zakončením prvním poločasu. Pokus, který z 25 metrů vyslal Kantor o deset minut později, mířil těsně vedle. Ve 42. minutě se k zakončení po centru dostal střídající Aleš Liberda. Ten ale z první vysoko přestřelil Pacanovského bránu. Do poločasu ještě zahrozili domácí, po standartní situace si na zadní tyč naběhl Kvapil, ale jeho zakončení bylo opět nepřesné. Domácí fanoušci, tak mohli doufat v lepší druhý poločas. Ten první skončil za stavu 0:0. 

Šance ztroskotaly na brankářích

Do druhého poločasu vstoupila Bystřice opět šancí Kantora. Právě na něj mířil rohový kop hostí, ale jeho střelu i následnou dorážku Liberdy zneškodnil Galusík. O chvíli později nevyužil zaváhaní bystřických v rozhrávce Kvapil a z dobré pozice přestřelil. Dobrý zákrok předvedl hostující Galusik proti raně Makuly. Ten napřáhl z dvaceti metrů a jeho ránu bystřický golman skvěle vyrazil na rohový kop. V 63. minutě se dostal po akci středem hřiště sám před Pacanovským Liberda. V souboji jeden na jednoho zvítězil domací brankář, který Liberdovu nepřesnou střelu lapil. V 80. minutě si na rohový kop naskočil hostující kapitán Jakub Rusz. Jeho hlavička však postrádala přesnost. Hru oživili svým střídáním bystřičti dorostenci Samuel Cienciala a Timotej Cieslar. Po kombinaci obou se k zakončení dostal druhý jmenovaný, ale šance se zalekl a byl tak zblokován domácí obranou. Bystřickým se už do konce utkání branku Pacanovského ohrozit nepodařilo a utkání tak bylo ukončeno za bezgólového stavu.



Ohlasy k zápasu



TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář a sekretář klubu: Příliš fotbalové krásy si diváci v Petrovicích při našem utkání neužili. Domácí dle očekávání zalezli ke svému vápnu a bránili alespoň remízu, my jsme předvedli nemasný neslaný výkon, který nakonec stačil pouze na bodík. Ten je ale málo. (zdroj: www.tjfotbalbystrice.cz)



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - J. Hoffmann [-] , M. Sikora [-] (69. J. Urban [-] ) , R. Kučera [-] , M. Kvapil [-] , A. Ostáš [-] , D. Makula [-] , F. Volný [-] , J. Pacanovský [-] , J. Gatnar [-] , P. Szotkowski [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - M. Martinčík [-] (60. A. Zabystrzan [-] ) , D. Marosz [-] (19. A. Liberda [-] ) , D. Heczko [-] , Š. Krátký [-] , J. Pilch [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , J. Opluštil [-] (79. S. Cienciala [-] ) , I. Martinčík [-]

ŽK: 14. D. Marosz , 44. L. Baron , 89. J. Rusz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - MITURA Michal, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů