Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Vodrážky poslal Lány domu bez bodů +FOTO


0

Favorizovaná Olešná hostila na domácím trávníku SK Lány, kterým gólové představení Vodrážky rozhodně nepřineslo úsměv na rty. V utkání byl kromě domácího "snajpra" vidět i aktivní obránce Milan Ličman s Michalem Šuterou. Za Lány vynikal Michal Reichl, který pro ně korigoval výsledek a pokud byl někdo před bránou Fiedlera vidět, byl to právě on.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se Fiedler v bráně nezapotil

Hned v 6. minutě, druhou střelu domácích, proměňuje Vodrážka, který využil dlouhý centrovaný míč a poslal ho k levé tyči. Než se stačili všichni rozkoukat domácí už tedy vedli 1:0. Dvě minuty na to domácí brankář Fiedler urputně bránil své pokutové území a poslal Dudášika k zemi, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Další akci domácích rozjel Ličman, který ale trefil jen obránce hostujících, což vedlo k rohovému kopu. Olešenští hráči nepolevili v tlaku na bránu hostů a Novák musel vyrazit střelu, která přišla z leva od Telváka. Ostatní šance se domácím nedarřilo dotáhnout do zakončení. Nadále byl hodně vidět Ličman, Šutera a Vodrážka. Všichni výborně spolupracovali, ale jakoby jim chyběl ten poslední článek, který akci dokáže přeměnit v nebezpečné zakončení. Ve 25. minutě už už vypadala další akce započatá Ličmanem ve spolupráci s Šuterou a J. Procházkou úspěšně, ale tentokrát radost překazil hvizd sudího, který míč zakončený nohou Procházky v síti neuznal. Domácí si chuť zlepšili hned dvě minuty poté, co Pakši přihrál T. Procházkovi, kterému nejprve prudkou střelu Novák vyrazil, naneštěstí na hlavu Pakši a ten konečně prorazil pomyslnou překážku před bránou hostů a zvýšil vedení PO Olešné na 2:0. Hráči z Lán si to nenechali líbit a kapitán Švolba zamířil na bránu, kde v souboji o balón "přepral" Fiedlera, pod tlakem poslal míč na bránu, z jeho dráhy ho však vychýlil pohotový Pakši. Po této akci v 31. minutě už se domácí obrana stala opět nekompromisní a další šanci hosté v první půli nedostali. Poslední šanci na zvýšení skóré první pětačtyřicetiminutovky promarnil Šutera, kterému chycení hlavy do rukou už v ničem nepomohlo a Titlbach odpískal přestávku za stavu 2:0.

Lány po odpočinku ožily

Osm minut po nástupu hráčů zpět na olešenský trávník byl faulován Reichl, který běžel sám na bránu. Následný "trestňák" poslal hráč z Lán do pravého rohu, kde zabránil připravený Fiedler téměř jasnému gólu. Pár minut na to Reichl opakoval útok na bránu domácích, obehrál obranu a poslal balón k levé tyči, po které sklouzl Fiedlerovi za záda a snížil tím vedení domácích na 2:1. Minutu na to se opakoval totožný útok, tentokrát pod vedením Švolby, ale branku domácích Fiedler ubránil. Hráči Olešné pochopili, že nejsou tak blízko výhře jako si mysleli. Během pár minut totiž mohlo být skóre nerozhodné. O zvýšení jistoty výhry se postarala Vodrážka v 65. minutě, kdy po nahrání od Telváka, který zatáhl zleva, chladnokrevně vstřelil 3. gól domácích. Fanoušci nestihli ani přestat tleskat a Vodrážka už mířil opět na bránu, tentokrát sám postupoval ze středu hřiště a vystřelený míč od domácí "desítky" obletěl zleva Nováka přímo do hostující svatyně jako v pořadí 4. gól. V redakci pevně věříme, že tyto dva góly v druhé půli nijak neovlivnil pomezní rozhodčí Láďa Vašek, který musel náhle zastoupit za delegovaného předchůdce. Je to bývalý spoluhráč Olešenských a teď ho můžeme vidět zářit za FC Křivsoudov. Po zbylých dvacet minut v utkání domácí potvrzovali svou převahu. Žádný další gól už ale výsledková tabule nezaznamenala a v 91. minutě rozhodčí ukončil utkání za stavu 4:1. SK Lány odešly do kabin za znění vítězného pokřiku Olešné. 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal (trenér PO Olešná): "Jediné co k tomu mohu říct, že výhra byla splněná povinnost. Spokojeni jsme pouze s výhrou, ne s hrou. V první půli jsme mohli dát 6 gólů. Do druhé půlky jsme nastoupili a mysleli jsme si, že je hotovo a nebylo. Každopádně jsme spokojeni se začátkem sezóny, vzhledem k naší přípravě."

SK Lány
Jakub Matějka (SK Lány): "Přijeli jsme s oslabeným týmem, ale přesto jsme nechtěli nic odevzdat zadarmo, naopak zabojovat. Začátek utkání poznamenal brzo inkasovaný a pro nás hořký gól. Po přestávce jsme se na dvacet minut zvedli, snížili, ale pak si myslím zápas ovlivnily nepřesná rozhodnutí rozhodčího a my dostali další dva góly. Domácí byli dnes jednoduše produktivnější."



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - A. Hlavsa [-] , M. Ličman [-] , M. Pakši [-] , J. Staněk [-] - T. Procházka [-] , P. Telvák [-] , J. Procházka [-] , R. Jiránek [-] (60. J. Karas [-] ) - T. Vodrážka [-] , M. Šutera [-]

SK Lány
L. Novák [-] - D. Keller [-] , M. Rajgl [-] , P. Dudášik [-] (77. R. Putík [-] ) , J. Loskot [-] , J. Krátký [-] - D. Rajgl [-] , Č. Dolák [-] , P. Rajgl [-] - L. Švolba [-] , M. Reichl [-]

ŽK: 82. J. Krátký .
Hráči zápasu: T. Vodrážka - M. Reichl .
Místo: Sportovní areál Olešná. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Titlbach Marek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.