3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes už zdárně šlape na paty Olympii


Branky


0

Jelikož má Kněževes ambice dohnat rakovnickou Olympii, musel co nejrychleji vyžehlit ztrátu s Olešnou. Právě toto kolo se to mnohým fandům tohoto celku splnilo, protože družina Honzy Vrábíka porazila Lány a už jen o skóre šlape na paty vedoucímu celku. Však ne nadarmo mnozí tipovali, že právě Kněževes bude aspirantem na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po počátečních pokusech domácích z druhé, třetí a čtvrté minuty, se ujala až střela kolem šestnáctky, kterou uklidil k tyči Vrábík – 1:0. V 18. minutě musel gólman Novák konečky prstů vytěsnit přízemní střelu na roh.

Naproti tomu střela Krátkého brankáře Lennera nepřekvapila. Minuta třiadvacátá zastihla v dobré pohodě opět Vrábíka, který poslal křižný pas na Hanycha. Ten předběhl Krátkého a povedeně zakončil – 2:0.

Po půl hodině hry se pokoušel přehodit gólmana Keller, to ale nevyšlo. Následně se proti míči vydal Novák, ale v souboji s domácím hráčem došlo pouze ke srážce. Kněževes mohla zvýšit do prázdné, ale míč šel mimo. 

Dvě minuty po změně stran se z ničeho nic ocitl před Novákem osamocený Kozák, ale ze dvou metrů poslal hodně slabý pozdrav přímo do těla brankáře. V 50. minutě trefil Loskot domácího hráče do obličeje. Z následného přímáku se Kněževes pouze nachytal v ofsajdové pasti.

Kozák, který v dresu domácích nastoupil už ve druhém zápase, nakonec gól přece jen dal, když využil brejkovou situaci – 3:0. S rychlým protiútokem v 60. minutě Lány nenaložily podle svých představ.

Švolba odcentroval sice na Reichla, jeho střelu ale obránci zblokovali. Další dva zákroky si mohl připsat hostující Novák, za jehož záda už do konce utkání nic neprošlo. V 70. minutě navíc Lánům vyšel ofsajd systém, což je možná nakoplo a začalo vyrovnané utkání.

Bohužel pro hosty zbývalo do konce již málo minut a na snížení už to rozhodně nestačilo. 



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček (hráč Kněževes): Jsme rádi za přehledné vítězství a zodpovědný výkon. Soupeř nám to velice ulehčil když po třetí vstřelené brance úplně odpadl. Jediné co nás mrzí, jsou neproměněné šance, kterých bylo strašně moc. Kdybychom proměnili alespoň polovinu svých šancí, soupeř by odjížděl s více jak sedmi góly.

SK Lány
David Dudášik (trenér Lány): Před zápasem jsem zdůrazňoval směrem k obráncům, aby si pohlídali nebezpečné křižné balóny od velmi dobře hrajícího Vrábíka. To se bohužel nedařilo a byli z toho dvě branky. Jsem rád, že jsme to nevzdali i za stavu 3:0 a musím za to klukům poděkovat.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , M. Kutílek [-] (75. J. Bradáč [-] ) , K. Hrubý [-] - J. Vršecký [-] - M. Krejčí [-] , P. Čihař [-] , P. Holeček [-] , L. Kozák [-] (87. M. Vršecký [-] ) , J. Hanych [-] (56. M. Gonda [-] )

SK Lány
L. Novák [-] - J. Krátký [-] (46. D. Čapek [-] ) , D. Dudášik [-] , L. Krob [-] , J. Loskot [-] - Č. Dolák [-] (80. J. Čapek [-] ) , J. Matějka [-] , D. Keller [-] (63. K. Hladký [-] ) , P. Rajgl [-] (80. D. Jirava [-] ) - L. Švolba [-] , M. Reichl [-]

ŽK: 30. J. Matějka , 60. D. Čapek .
Hráči zápasu: K. Hrubý - L. Novák .
Místo: FK Kněževes. Rozhodčí: Kaválek Michal - Tichý Martin, Beran Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.