2:3
(2:1)
34. J. Křivský
78. O. Jon (vl.)
83. O. Soukup
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darované body Poděbradům


Branky


2. D. Miškovský , 4. D. Novák - 34. J. Křivský , 78. O. Jon (vl.) , 83. O. Soukup
4

Všejany bohužel zahodili výhru, Poděbrady zachránil brankář Fiška. Druhý poloćas přál Poděbradům a ti si odnesli výhru o jediný gól. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během chvilky Všejany ve vedení

Jak jsem již zmínila Všejany byly v prvním poločase ve vedení a Poděbrady byly tak zvaně zralý na bůra. Byly ve vedení dva góly, naštěstí se ale Poděbrady vzpamatovali a začali makat. Naštěstí to byl náskok jen dvou branek, takže se s tím pořád dalo co dělat.

 

Do přestávky tak stihli z kopačky Křivského snížit skóre a vrátit se  do zápasu. Všejany bohužel nedaly a zahodily trestuhodné vyložené šance. 

Druhý poločas převzali Poděbrady

Druhý poločas přinesl větší aktivitu ze strany Poděbrad a skóre se otočilo v jejich prospěch. V posledních minutách podržel Poděbrady jejich brankář Fiška kdy se Všejany snažili proměnit šance v gól ale to se jim již bohužel nepodařilo.

 

Konec zápasu zasloužené skóre 2:3 pro Poděbrady a tak si berou výhru.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Lubomír Hofírek - Kapitán: Moment že mladíci z Poděbrad zaberou a starší tým Všejan to chvilkama nestíhal, po pravdě řečeno. První poločas mohly Všejany vést 4:0 a bylo by po zápase, ale bohužel fotbal se hraje na góly a to se nám na domácím pažitu nedařilo proměnit. Gratulace Poděbradům za lekci z produktivity.

FK Bohemia Poděbrady B
Michal Poděbradský: Po odpoledních zápasech dorostu i Áčka byl pro nás vstup do zápasu hrozně těžký nejen fyzicky ale především mentálně. Zážitek z Obory budeme těžko vydýchávat ještě dlouho, tím nemám na mysli prohru ale okolnosti.



Sestavy


Sokol Všejany
D. Doubek [-] - J. Říha [-] (78. l. Nastoupil [-] ) , P. Bouška [-] (58. D. Šaržík [-] ) , L. Hofírek [-] , D. Novák [-] , D. Říha [-] (46. O. Jon [-] ) , D. Miškovský [-] , R. Budínský [-] , J. Putorík [-] , M. Hanuš [-] , J. Sameš [-] (74. L. Krupička [-] )

FK Bohemia Poděbrady B
F. Fiška [-] - J. Archalous [-] , J. Křivský [-] , Z. Orestis [-] , V. Šifta [-] , O. Soukup [-] , T. Coufal [-] (72. S. Zumas [-] ) , T. Paďour [-] (39. J. Málek [-] ) , M. Poděbradský [-] , M. Řehák [-] , P. Roskovec [-]

Počet diváků: 69. Rozhodčí: RYNEKR Tomáš - VAŇOUSEK Patrik, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Všejany přivítají rezervu Poděbrad. Všejany nedokážou držet krok celý zápas a mladý tým Poděbrad zvítězí.